Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert erzem ezt? Mondjam el neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert erzem ezt? Mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Par honapja ahol dolgozok jott egy uj kolegano, akivel ismerjuk egymast regebbrol, de soha nem beszelgettunk sokat.

Nem egy reszlegen dolgozunk, de neha osszefutunk, koszones mellett mindig szelesen mosolygunk egymasnak az elso naptol kezdve.

Egy ideje eszrevettem, hogy mindig mikor latom melegem lesz, a gyomrom gorcsolni kezd, es el kezdek izzadni.

Ha hallom csukodni az ajtot, mindig figyelem hatha o jon, reggelente mindig megnezem, hogyha az autoja a parkoloban van-e, ha nem aggodni kezdek, hogy vajon minden rendben van-e vele.

Nagy kozossegin termeszetesen ismerosom, hasonlo temekban/esemenyekben erdeklodik mint en, hasonlo hobbiaji vannak, es meg hasonlo zeneket is hallgat.

Nagyon sokat gondolok ra, szerintem beleszerettem, ilyent meg csak egyszer ereztem valaki irant. O errol semmit nem tud, nem mondtam neki, meg nem igazan talalkozunk munkaban, mivel mas reszlegen dolgozunk. Attol felek, hogyha mondanek neki valamit is, csak elrontanek mindent.

Szerintetek meseljek neki arrol amit erzek iranta?

Lanyok, ti hogy fogadnatok, illetve milyen formaban szeretneket megtudni, ha egyaltalan akarnatok-e?

#munkahely #Kolegano
2022. okt. 31. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Én örülnék neki. Pont hasonlót élek egy kollégával.
2022. okt. 31. 22:11
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Fellángolásnak tűnik, mondd meg neki végülis veszteni valòd nincs
2022. okt. 31. 22:16
 3/6 anonim ***** válasza:
95%

Kezdj el vele beszélgetni.

Hívd meg ebédelni.

Hívd el valahová pl séta stb.

2022. okt. 31. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Én biztos nem ezzel nyitnek egy kb total idegennel, hogy bejön. Mit kezdjen vele ? Először meg kene rendesen ismerkednetek, randizni meg ilyesmi. Ez a vallomastetel meg nagyon általános iskola.
2022. okt. 31. 23:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Először is szerintem a legfontosabb kérdés, hogy szingli vagy párkapcsolatban él egyáltalán? Mert nyilván ha van párja, akkor így a következő lépés a részedről ugrott is.

Ha szingli viszont, akkor én beszélgetést kezdeményeznék vele és amikor kettesben vagytok felvetném egy közös koncert lehetőségét vagy bármilyen más eseményt, ami tudod, hogy őt is érdekelheti.

Bár szerintem ha nem is érdekli az adott esemény, akkor is csatlakozni fog, ha az ő részéről is megvan az a plusz irántad, szóval hajrá😉

2022. nov. 1. 10:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp se szerelmi vallomással kezdjél. Ahogy írtak, az nagyon gyerekes lenne. Hívd el valahová és lépesenként épitsd a kapcsolatot, ne ronts ajtóstól a házba. Ijesztő ha valaki egy vallomással rohanja le az embert a semmiből.
2022. nov. 5. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!