Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ugrasszam ki a nyulat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ugrasszam ki a nyulat a bokorból?

Figyelt kérdés
Hosszú sztori. A lényege az lenne, hogy sokáig beszéltünk, és randiztunk is volna, ha nem jön közbe valami. Személyesen sokszor összefutunk, de maximum csak köszönünk. Mindig mosolyog ha meglát és zavarban van és ha írok neki akkor azonnal reagál. Egy percen belül konkrétan. Mindig nézi a történetemet… Az a gondom, hogy nem írt vissza 1 héttel ezelőtt. Azóta se keres. Gondolom férfiúi büszkeség… vagy nem tudom. Hogyan hozzam vissza a dolgokat? Menthető egyáltalán?
2022. okt. 31. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mit írtál neki, amire nem válaszolt?

Írj rá, aztán ha nem ír vissza, akkor hagyjad.

2022. okt. 31. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nem válaszol, kuka.
2022. okt. 31. 20:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy elhallgatott valamit amit mástól tudtam meg, emiatt csalódott voltam. És megegyeztünk, hogy hagyjuk a randit aznap. Ha valami van még amiről nem tudok akkor írja meg. Erre azt írta , hogy oké. És azóta semmi.
2022. okt. 31. 20:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Szóval nem tudom most mi van. Belezavarodtam. :/
2022. okt. 31. 20:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sumákol. Szerintem felejtős, ha ennyire "fontos neki ez az egész.
2022. okt. 31. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te is tudod a választ, kuka.
2022. okt. 31. 20:45
 7/7 anonim ***** válasza:
68%
Engedd el, úgy tűnik nem nagyon érdekli.
2022. okt. 31. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!