Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért a miért a bunkó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért a miért a bunkó, nagyképű, hülyegyerekekkel jönnek össze?

Figyelt kérdés

Az ilyen 21-22 éves lányok is ezt csinálják, nem csak a tinik.

Összejönnek egy beképzelt, nagyképű majommal, aztán ha megcsalja akkor meg sír. Komolyan a lányok az ilyen fiúkból kinézik hogy szeretik?

Nem értem őket, hogy miért az ilyen fiúk a jó. A jó fiúkkal meg nem foglalkoznak akik pedig tényleg szeretnék a lányt.

2022. okt. 31. 16:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
szerencsére ez nem általános eset, de én már elengedtem, akinek ennyi esze van, megérdemli
2022. okt. 31. 17:00
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
25 év alatt ez ami bejön
2022. okt. 31. 17:06
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
A jó fiúk gondolom itt megint a ronda, csóró és mindent hibáztatnó pasik...
2022. okt. 31. 17:06
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Én nem így látom.

No, akkor kinek van igaza? Neked vagy nekem?

2022. okt. 31. 17:09
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
A jó fiúk? AKik ronda, csóró, nőgyűlölő lúzerek?
2022. okt. 31. 17:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
No, várjunk csak. Ez nice guy jelenség!
2022. okt. 31. 17:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, nemar :)

Teljesen ellentet exem baszott at, eldobott,mint egy senkit.

Nyilvan ilyenre csak a rossz csunya nagykepu kepesek.

2022. okt. 31. 17:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Bocs de a kérdés nem a jóképű rossz belsőjű fiúkról szól hanem a nagyképű rossz belsőjűekről. Ez a típus is létezik
2022. okt. 31. 18:34
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Nyugi, a 30-as nők is ezt csinálják, nem csak a 21-22 évesek.

Mostanában ahány nőt látok 20-40 között, az mind olyan sráccal van együtt, hogy a gyerekről már 10 km-ről lerí a pökhendiség. Valamiért ez a vonzó.

Ha nem vagy önimádó, nagyképű, akkor meg lúzer, nem életrevaló, selejt vagy nem csak a nők, de még csak úgy random az átlag emberek szemében is.

Tehát eleve nem csak a csajozásról van itt szó. Csak ott is megmutatkozik. Általánosságban ez a kivagyi, nagyarcú embertípus lett a menő, mert az emberek ezt látják, hallják, erre tanítják őket a modern filmek, zenék, stb.. Hogy legyél ilyen kivagyi, öntelt, taposs át másokon, stb.. Imádd önmagadat.

40 f (van bnőm, mielőtt vki ezzel jönne)

2022. okt. 31. 18:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert a 2perc hirnév is hirnév. Tobbet nem irok.
2022. okt. 31. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!