Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi szemszogebol nezve az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi szemszogebol nezve az esetet, nektek mi lenne a velemenyetek?

Figyelt kérdés

Egy hete voltunk egy kozos hazibuliban a volt fonokom fonokevel (diakmunka volt). Kb 17 eves korom ota dolgoztam ott szezonalisan, elvileg mindig is tetszettem neki, ahogy o is nekem.

Nos ebben a buliban sikerult annyira berugnia mind a kettonknek, hogy kavartunk es naluk is aludtam, kiszivtam a nyakat is.

Azt mondta, hogy azert nem kezdemenenyezett nalam soha, mert akkor nem tudott volna szigoru maradni velem. En 20l, o 28f.

Szerintetek most azt gondolja h en egy konnyen kaphato kis noci vagyok? Vagy annyira nem volt gaz, ami tortent? Igazabol az, mint olyan nem tortent meg, mert leallitottam, de ha rajta mult volna akkor tuti.

2022. okt. 30. 23:51
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

Nem annyira összefüggő a történet, de megpróbálom a lényeget összefoglalni:

Mindketten kíváncsiak voltatok egymás meztelen testére, erotikus vágyainak megvalósítási lehetőségeire.

Valaki hosszabb távú folytatást remél ettől az egyetlen alkalomtól kettőtök közül?

Lehetnek mások is ebben a történetben, akik tudomást szerezhetnek az elkezdődött szorosabb bizalmi kötelék (testbeszéd) jeleitekről?

Ez is zavaró tényező? Mármint ez utóbbi? Kollégák észrevétele?

2022. okt. 30. 23:56
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Jol fogalmaztal. Olcsonak lat.
2022. okt. 31. 00:51
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Még nem késő visszalépni! Egyszeri alkalmat talán lehet valahogy a feledés homályába veszni hagyni.

Munkahelyen balszerencsés dolog főnökkel kezdeni. A kollégák miatt. Azért kellene abbahagyni - már az elején.

2022. okt. 31. 02:14
 4/7 A kérdező kommentje:

A kollégáink abszolút nem tudnak semmiről, sőt, szerintem még maga a házibuli gazdája sem tud róla, csak arról, hogy kavartunk, arról nem, hogy ott is aludtam.

Annyiból bonyolultabb a helyzet, hogy én még 17 voltam, szinte belémnevelte a befolyásos főnök énjét, így ebből a helyzetből kicsit nehéz kilépni, de abszolút nem lehetetlen.

Tekintve, hogy nem szeretnék már visszamenni a munkahelyemre a következő szezonban, szerintem kivitelezhető kapcsolat is lehetne.

2022. okt. 31. 09:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem így indul egy komoly kapcsolat. Szerintem tetszel neki, dugni akart és kész. Nem volt semmi komoly gondolata veled, semmi folytatást (max több szexet) nem tervezett.
2022. okt. 31. 10:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Semmi extra szerintem, megesik. Le se fekudtetek.. miert nezne konnyen kaphatonak? Foleg, h mindketten berugtatok.
2022. okt. 31. 14:13
 7/7 anonim ***** válasza:
53%
Én könnyűnek találnálak.
2022. okt. 31. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!