Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mi volt szerintetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi volt szerintetek a feleségem és az ex csajom közt?

Figyelt kérdés
Voltunk a héten wellnessezni két napot egy szállodában a feleségemmel, és összetalálkoztunk az egyik exemmel. Ők nem ismerték egymást mert kb 17 évesen voltam az exel ő volt az első kapcsolatom, én azóta nem is láttam a csajt. De látszott rajtuk hogy ismeretlenül is utálják egymást. Szóval ilyen kényszer jópofi volt köztük de nagyon átlátszó volt. Szerintetek miért voltak ilyen ellenségesek egymással?

2022. okt. 30. 22:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő téged akart
2022. okt. 30. 22:01
 2/10 A kérdező kommentje:

1

Én ilyet nem mondtam az exemet kb 20 éve nem is láttam. Nem hiszem hogy akart volna, de legalább is nem mutatta. Meg gondolom ha akart is volna valamit azt nem a feleségem előtt akarta volna.

2022. okt. 30. 22:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
2. De a feleséged tudat alatt megérezte hogy az ex-ed talán mégis felmelegítené azt a bizonyos töltöttkáposztát.😂
2022. okt. 30. 22:14
 4/10 A kérdező kommentje:

3

Tudat alatt megérezte?

Na ne...

És az exemnek miért volt hasonlóan unszimpatikus a feleségem?

Ő is megérezte hogy a feleségem akar tőlem valamit?

2022. okt. 30. 22:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"Ő is megérezte hogy a feleségem akar tőlem valamit?"

Pontosan, persze tudom hogy ez neked fura, de a nők sok mindenre képesek

2022. okt. 30. 22:23
 6/10 A kérdező kommentje:

5

Ha az exem akart volna tőlem valamit akkor sem a feleségem előtt akarta volna. Gondolom nem úgy nézett rá a feleségem mint aki egyből bevenné egy hármasba:)

Szóval ezt azért elég hamar levehette az exem.

2022. okt. 30. 22:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Fordítsd meg a szitut gondolatban. Te ha összefutnál a feleséged ex-szerelmével akkor összeölelkeznél vele, hogy hú haver de örülök hogy annak idején dugtatok? A nők körében egy kis "kakaskodás" ilyenkor természetes. Intelligens ember nem megy ölre, de nem fogja szívébe zárni a párja exeit.
2022. okt. 30. 22:44
 8/10 A kérdező kommentje:

7

Én egy két exét ismerem a feleségemnek, és jóban vagyok velük.

Miért kéne azért fújnom rájuk mert annak idején együtt voltak?

2022. okt. 30. 22:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ebbe semmit se belelátni. Nem voltak szimpatikusak egymásnak, ennyi. Semmi köze ahhoz, hogy te anno dugtad a csajt, főleg, hogy a feleséged azt se tudta ki fia borja a csaj. Van ilyen, hogy az első benyomásra a másik ellenszenves. Úgy tűnik, itt az érzés kölcsönös volt. Az exed 20 év alatt régen túl lépett már rajtad.

Én most vettem babaruhákat a férjem egyik kamaszkori szerelmétől. A férjem udvarolt neki tizenévesen, de végül semmi se lett belőle. Most meg a csaj írt neki, hogy látta kislányunk született, kedvezményes áron adna nekünk egy csomó ruhát. Kedves volt, cuki volt, ennyi. Nekem annyira nem volt szimpatikus a csaj, de potom összegért adott egy rakás alig használt babaruhát. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy azért érzek így, mert 20 évvel ezelőtt a férjem udvarolt neki. Az nagyon régen volt. Egyszerűen a csaj kisugárzása nekem nem jött be első benyomásra.

2022. okt. 30. 22:53
 10/10 A kérdező kommentje:

9

Igen, ezzel nem is lett volna baj. Csak azért köztük kicst mérgesebb viszony volt.

2022. okt. 30. 23:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!