Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi legyen a gyűrűvel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen a gyűrűvel?

Figyelt kérdés

3 éve megkérte a párom a kezem. Kaptam gyűrűt is. Nem nagyon hordtam, mert nem szeretem az ékszereket. De mivek neki sokat jelentett, ezért hordtam ha együtt voltunk valahol. Nem lakunk együtt. Volt egy időszak mikor anyagilag nagyon rossz helyzetbe voltam. A gyerekeimnek se tudtam mit főzzek. Kértem, hogy segítsen, mondta "megoldjuk". Amúgy soha nem voltam férfira szórulva, de akkor önhibámon kívül, pár hónapig megszorultam. Nagyon rosszul esett, hogy én hetente kértem kölcsön, meg vettem fel kisebb hiteleket, ő meg ment kirándulni meg vásárolt 30ezres pólókat. Sose turkáltam más pénztárcájába, a pároméba sem. De akkor szükségem lett volna az anyagi támogatására. Nem lépett semmit. Így nehezen, de megoldottam, azóta szépen kilábaltam, sose voltam ennyire jól.

Viszont a gyűrűt, amit adott, beadtam akkor a zaciba. Igazából nem a pénz miatt. Hanem rohadt dühös és csalódott voltam. Mondtam is neki, hogy beadtam, mert a tőle kért segítséget nem kaptam meg. Így most átmenetileg az bent van. Nagyon nagy balhét csinált belőle. Viszont teljesen elfelejtettem és már 4 hónapja lejárt, tehát buktam a gyűrűt.

Ezt viszont nem merem neki elmondani. Gondoltam csináltatok egy ugyanolyat. De amúgy nem is akarom hordani. Nekem az egy nagy törés volt, ami a bizalmat illeti, hogy párom, völegényem és 1x életemben kértem a segítségét, nem kaptam. Azóta máshogy áll a dolgokhoz. Állandóan felajánlja a segítségét, de én nem kérem.

Gyerekkorom miatt nagyon bizalmatlan vagyok a ferfiakkal szemben.

A gyűrűs dolog nem volt szép, tudom. De mit tegyek?

2022. okt. 29. 23:13
 1/7 anonim ***** válasza:
98%

Elvileg életed szerelme, a vőlegényed, amikor neked a legnagyobb szüksége lett volna rád - nem segített?

És végignézte, ahogy a gyerekeiddel együtt szűkölködsz?

Biztos, hogy ez a férfi kell neked?

2022. okt. 29. 23:17
 2/7 anonim válasza:
84%
Ne haragudj, de szerintem egy férfi, aki szeret, nem tesz ilyet. Nem is értem. Teljesen egyetértek az első válaszolóval.
2022. okt. 29. 23:33
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem értem, miért vagy még vele.
2022. okt. 29. 23:36
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Keress mást.
2022. okt. 29. 23:47
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
🤦🏽‍♀️Gondolom, hozzá is mennél és szülnél ennek is, mert nem elég ordító red flag, hogy a bajban le se sz@r. Neked meg a gyűrű a legnagyobb problémád.
2022. okt. 29. 23:59
 6/7 anonim ***** válasza:
89%
Az a jegygyűrű csak egy üres karika. A legjobb helyen van. 3 évvel később még ott tartotok, hogy összejártok dugni. Se összeköltözés, se semmi. Ha komolyan gondolta volna, akkor már évek óta a felesége lennél.
2022. okt. 30. 02:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdon képpen ti miért is vagytok még együtt? Szerinten szakíts. A párod önző és ha most nem áll melletted a nehéz helyzetekben náskor sem fog.
2022. okt. 30. 14:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!