Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a nőkön múlna akkor nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőkön múlna akkor nem lennének párkapcsolatok?

Figyelt kérdés
A férfi az aki összehoz egy kapcsolatot. Ha a férfiak nem cselekednének akkor semmi nem történne, mivel a nők passzívak. A nők emellett nem tudnak, se udvarolni, se flörtölni, és a többség nem is mer, csak mennek az árral, amit a férfiak hoznak létre.

2022. okt. 29. 19:04
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
30%

Egyetértek az előzővel. Egy férfinek nagyon sokat kell, illetve kéne tenni azért, hogy szép legyen.

Igen. Szép. Ez nem elírás, ez az igazság. Régebben nem, de manapság egyre nagyobb a követelmény. Egyre szebbeknek kell lennünk nekünk férfiaknak ahhoz, hogy elnyerjük a hölgyek szivét.

És nekünk sajnos nincs B opció.

Mi úgy vagyunk, ahogy megszülettünk. A nők egy jó sminkkel, egy jó hajviselettel, egy jól eltalált ruhával, jó cipővel hozzá, hatalmasat tudnak javítani magukon.

Elég egy jó frizura, és óriási különbségek lehetnek.

Mi férfiak nemtudunk variálni szinte semmit.

Ma zöld fölső van rajtam, holnap kék, azután meg fekete.

Ennyi.

Arról már nem beszélve, hogy 40 után már erősen ritkul a hajunk.

Elmentem egy helyre parókát, meg pepit próbálni, de nem lett jobb a helyzet, így aztán hagytam a fenébe.

Sajnos a nők szóba sem nagyon állnak velünk, ha nem 10 pontos a hajunk.

Ez van sajnos. Ilyen kegyetlen az élet.

Pocak nem lehet, még 50 körül sem, még kicsi sem, legyen dús hajad, és ne őszülj, és ne legyen 1 deka felesleg sem.

Sajnos nekünk férfiaknak ez jutott, és ezért sajnos nagyon nehéz nőhőz jutni.

Csak a legszebbek fogynak el.

2022. nov. 12. 15:57
 32/41 anonim ***** válasza:
57%

A 29 el értek egyet, csak valaki közbe írt.

31#

2022. nov. 12. 15:59
 33/41 anonim ***** válasza:
0%
#30 Mert a karcsú alakért, és a formás cicikért meg kell dolgoznotok? Elég ha odafigyeltek az étkezésre, és hordotok melltartót. Ki mondott olyat hogy minden nő? Nekem nem kell minden nő, de minden nő kell valakinek.
2022. nov. 12. 18:19
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

"Arról már nem beszélve, hogy 40 után már erősen ritkul a hajunk."

Egy 35-40 feletti nő nem várja el, hogy dús loboncod legyen. Ja, hogy neked 20 éves kell? Hát az a hajó már valóban elment.

2022. nov. 12. 18:34
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

"Elég ha odafigyeltek az étkezésre, és hordotok melltartót."

Ahhoz, hogy ne legyetek túlsúlyosak, nektek, férfiaknak is ugyanúgy elég, ha odafigyeltek az étkezésre.

A szép mell genetikai adottság, melltartó hordásától senkinek nem lesz formás, szép melle, csak annyit változtat, hogy ha valakin melltartó van, akkor ruhában nem látod úgy a formáját, mint ruha nélkül.

2022. nov. 12. 19:26
 36/41 anonim ***** válasza:
46%
#35 Egy férfinak edzeni is kell ahhoz hogy férfinak nézzen ki. Nem azt mondom hogy úgy kell kinézzen mint egy kondis állat aki az edzőteremben él, de kell edzenie. Egy nőnek nem kell, és úgy is modell alakja van.
2022. nov. 12. 19:35
 37/41 anonim ***** válasza:

34.

Nem kell 20 éves, ezt egy szóval nem mondtam.

A baj az, hogy mostanság azt tapasztalom, hogy a 40-50 körüli nőknek is igen igen megnőtt az igényük férfi téren.

És akkor még nemis beszéltünk, csak a testisegről, a külalakról.

Mindezek mellett nagyon fontos lett a diploma, jó munkahellyel, jó fizetéssel, jó egzisztenciával.

Úgyhogy erről ennyit.

31#

2022. nov. 12. 19:43
 38/41 anonim ***** válasza:

"Egy férfinak edzeni is kell ahhoz hogy férfinak nézzen ki."

De ez megint egy olyan elvárás, amit inkább támasztotok ti saját magatok felé, mint a nők felétek. Legalábbis én nem mostanában hallottam utoljára nő szájából, hogy az ő szemében csak a kidolgozott izmokkal rendelkező férfi a férfi. Ezt leginkább szintén rendszeresen edző nők mondják, ők is részben azért, mert szeretnék, ha összhangban lenne a partnerük életvitele az övékkel. Kicsit olyan ez, mint mikor a phaszméretetekre pörögtök rá, és azzal etetitek magatokat, hogy a nőknek a 18 feletti kell, mert akkor kényelmesen rá lehet fogni az adottságokra, hogy miért nem vagytok jók az ágyban.

Egyébként igen, képzeld, a nők egy jelentős része endomorf alkatú, és komoly kalóriadeficitben kell tartania magát ahhoz, hogy a hőn áhított karcsúságot elérhesse és megőrizhesse, de lehet, hogy ha így tesz, az az egészsége és a termékenysége rovására megy, mert az ő szervezete számára nem ez az állapot a természetes. Igen, tudom, ők nem számítanak, mert nem használhatók fel az érvelésedhez, meg amúgy is minek tudomást venni olyasvalaki létezéséről, akire nem tudod a nyáladat csorgatni. De elárulom, hogy a "három tányér pörköltet és öt nutellás palacsintát vacsorázom mindennap, mégis 18-as BMI-m van" típusú lányok meg azzal a problémával nézhetnek szembe, hogy laposak, mint az Alföld, ezért igenis dolgozniuk kell a formás fenékért, a mellméretükön meg majd segít az egymillió feletti költségű plasztikai beavatkozás. Apropó, a melltartóban méretesnek és gömbölyűnek látszó keblek csupaszon nem olyan hetykék ám, amilyennek a hétköznapokban látod őket, éppen az ellenük dolgozó gravitáció miatt.

Nem tudom, érdemes lenne-e ennél részletesebben belemennem, hogy a nők többségének miért is nem elég megszületnie ahhoz, hogy megfeleljenek a kor sztenderdjének, mert a hozzád hasonló hozzászólókról egy mondatból meg lehet állapítani, hogy megingathatatlan a fekete-fehér világképük. De annyit még elmondanék, hogy a "nőnek csak születni kell, férfivá válni pedig kemény munka" életbölcsesség könnyedén a visszájára fordítható, ha úgy fogalmazzuk meg, hogy "férfiként tehetsz azért, hogy közelebb kerülj az Adonisz koncepciójához, nőként pedig ha nem születtél femme fatale-nak, bármit is csinálsz, baszhatod, mert a feléd támasztott elvárások legnagyobb részének genetikai alapon tudsz vagy nem tudsz megfelelni" (ennek az igazságtartalma persze vitatható, csak gondoltam, érdemes lehet rávilágítani, mi következik logikusan a leírtakból). Bocs, ha nyers voltam, ráfért erre a topicra.

2022. nov. 13. 05:08
 39/41 anonim ***** válasza:

"De ez megint egy olyan elvárás, amit inkább támasztotok ti saját magatok felé, mint a nők felétek. Legalábbis én nem mostanában hallottam utoljára nő szájából, hogy az ő szemében csak a kidolgozott izmokkal rendelkező férfi a férfi."

Én kérek elnézést ha egy nő mellett egy kicsit is szeretném férfinak érezni magam.

"Kicsit olyan ez, mint mikor a phaszméretetekre pörögtök rá, és azzal etetitek magatokat, hogy a nőknek a 18 feletti kell, mert akkor kényelmesen rá lehet fogni az adottságokra, hogy miért nem vagytok jók az ágyban."

A legtöbb nőnek számít a méret, mert fontos nekik hogy rendesen kitöltse a hüvelyüket, és csillagokat lássanak az élvezettől.

Ami a súlyproblémás, és a "nem tökéletes mellekkel" rendelkező nőket illeti, kb senki nem várom el hogy egy nőnek Playboy formájú, méretű melle legyen. Nem baj ha kicsi, és az se ha nem úgy néz ki, és nem olyan feszes mintha implantátum lenne benne. Nekem az a lényeg, hogy ne úgy nézzen ki mint az aszalt szilva, és ha picit lóg, az még szebb is.

"De annyit még elmondanék, hogy a "nőnek csak születni kell, férfivá válni pedig kemény munka" életbölcsesség könnyedén a visszájára fordítható, ha úgy fogalmazzuk meg, hogy "férfiként tehetsz azért, hogy közelebb kerülj az Adonisz koncepciójához, nőként pedig ha nem születtél femme fatale-nak, bármit is csinálsz, baszhatod, mert a feléd támasztott elvárások legnagyobb részének genetikai alapon tudsz vagy nem tudsz megfelelni" (ennek az igazságtartalma persze vitatható, csak gondoltam, érdemes lehet rávilágítani, mi következik logikusan a leírtakból)."

Itt egyáltalán nem csak a külsőségekről van szó. Egy férfi akkor férfi ha magabiztos, bátor, van jogsija, kocsija, profi szerelő, jó bugyiba mászó dumája van, és ehhez hasonló sztereotípiákról, ami a nőktől nem elvárás.

2022. dec. 1. 15:54
 40/41 anonim ***** válasza:
Ha ja azt elfelejtettem hozzátenni hogy a férfiak felé az is elvárás hogy legyenek lepedőakrobaták. Mert hát egy igazi férfi az ágyban is szuper, és tökéletes.
2022. dec. 1. 16:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!