Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megsavanyodott feministák minek foglalkoznak bármilyen szinten is a párkapcsolati kérdésekkel?
Amikor látványosan már csak a gyűlölködésről, utálatról szól az életük, fél emberi szavuk nincs senkihez, szinte örömüket lelik abban, hogy bomlasszák az egészséges emberek életterét?
Ha én halálra vagyok ítélve, akkor d*gölj meg te is?
Ebben a kategóriában is olvasok jópár ilyen hozzászólást, nem értem, minek vannak itt akkor.
Nemtől függetlenül az ilyen emberek mit keresnek ott, ahol nincs helyük? Más elfoglaltság, hobbi nem létezik?
Ez csak azért vicces, mert engem olyan megszólalásaim miatt bélyegeznek feminácinak, amikkel egy érett, jó érzésű, alapvető emberi normákat tisztelő ember egyet kellene hogy értsen.
Pl. nem kéne viccelni nők és gyerekek megerőszakolásával, nem kellene idegenekre szexuális megjegyzéseket tenni, nem kellene mást a nehéz anyagi helyzete/butasága/naivitása miatt testileg kihasználni, nem kellene a barátunknak/kedvenc színészünknek/kedvenc sportolónknak elnézni ha zaklat/megerőszakol vkit stb. Ezek mind olyan dolgok, amikhez igazából csak empátia kell, hogy egyetérts vele, mégis férfiak tömegei háborognak, amikor egy nő ki meri mondani, hogy ezek nagyon nincsenek rendben.
Lehet, hogy én értettem félre a kérdést, de nekem rögtön azok az itt olvasott hozzászólások ugrottak be, hogy az összes férfi megcsaló, lusta, becstelen, ösztönvezérelt here, aki csak egy lukat lát a nőkben, és alapvetően szociálisan és szexuálisan is primitív őstulok szintjén áll. Mind.
Vagy az ilyen hangulatú vélemények széles variációja.
De örömmel látom, hogy a GyK-n nem is létezik ilyesmi és megint csak az incelek szítják a feszültséget.
Megnyugodtam.
Felettébb vicces vagy..
A lehető legkevesebb ilyen jellegű hozzászólást olvasom itt.
Ellenben ahogy az incelek itt viselkednek, és ahogy mocskolják a nőket napi szinten, tökéletesen rájuk illik, amit írsz.
Ők szokták mondani a nőkre, hogy ösztönvezérelt, mihaszna, aranyásó, számító, miközben max tv-ben láttak nőt közelről.
Mi ez, ha nem feszültség keltés?
15
Vitakultúra? Nektek arról halvány elképzelésetek sincs, hogy mi jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!