Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság Gyk-n, chat.hu-n tényleg csak azok ismerkednek, barátkoznak akik a való életben nagyon nyomik, perverzek, vaj van a fülük mögött vagy valamilyen komoly problémájuk van az emberi kapcsolatok terén? Mik a tapasztalataitok?
Lehet itt jó ismerősöket szerezni, szexpartnerem is volt innen, lehet, hogy megvan a következő is, pedig nem vagyok szép, sőt. De beszélgetni imádok és tökmindegy, hogy milyen a másik, ha vannak értelmes gondolatai. De általában önbizalomhiányos emberekkel szoktam beszélni, ezek utólag derülnek ki.
28N
Inkább fordítsd meg: aki nem itt ismerkedik, hanem máshol (ami biztos... jobb, mint a gyakori? Tinder, utca, koncert, diszkó, színház, konditerem, suli), azoknak tökéletes lesz a kapcsolata?
Idejön sírni, hogy 10 éve vagyok együtt a férjemmel... nos, valószínű nem itt ismerkedtek meg. Ha a kapcsolati problémájáról kérdést kiírók közül 10-ből 9 nem az általad írt helyen ismerkedik, hanem a való életben, mivel is jobb akkor ott ismerkedni, ahol ugyanúgy átverik a másikat?
Tudom sok embernek furcsa lesz amit írok, de szerintem elég jól lehet ezen az oldalon ismerkedni még férfiként is.
Tartós kapcsolat nekem ugyan még nem jött össze. Viszont szexpartnerem volt innen, szexcsetelés/képcserélgetés volt, több hónapig tartó kellemes beszélgetések voltak, és találtam itt már nem is egy partnert a fétisemre, akiket anyagilag támogattam.
Nyominak nem tartom magamat,vaj sincs a fülem mögött. Perverziói meg a legtöbb embernek vannak, és szerintem semmi gond nincs a perverzkedéssel addig amíg olyannal éled ki aki partner benne, és nem zaklatsz olyanokat, akik nem vevők rá.
Bepróbálom valamelyik régi nickem:D
Azt hittem már vagy 8-10 éve vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!