Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság Gyk-n, chat.hu-n...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság Gyk-n, chat.hu-n tényleg csak azok ismerkednek, barátkoznak akik a való életben nagyon nyomik, perverzek, vaj van a fülük mögött vagy valamilyen komoly problémájuk van az emberi kapcsolatok terén? Mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés

2022. okt. 26. 18:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet itt jó ismerősöket szerezni, szexpartnerem is volt innen, lehet, hogy megvan a következő is, pedig nem vagyok szép, sőt. De beszélgetni imádok és tökmindegy, hogy milyen a másik, ha vannak értelmes gondolatai. De általában önbizalomhiányos emberekkel szoktam beszélni, ezek utólag derülnek ki.

28N

2022. okt. 26. 19:29
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
#11 utána nem akarsz majd velem is dumálni?
2022. okt. 26. 19:36
 13/22 anonim ***** válasza:
47%

Inkább fordítsd meg: aki nem itt ismerkedik, hanem máshol (ami biztos... jobb, mint a gyakori? Tinder, utca, koncert, diszkó, színház, konditerem, suli), azoknak tökéletes lesz a kapcsolata?

Idejön sírni, hogy 10 éve vagyok együtt a férjemmel... nos, valószínű nem itt ismerkedtek meg. Ha a kapcsolati problémájáról kérdést kiírók közül 10-ből 9 nem az általad írt helyen ismerkedik, hanem a való életben, mivel is jobb akkor ott ismerkedni, ahol ugyanúgy átverik a másikat?

2022. okt. 26. 19:50
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Tudom sok embernek furcsa lesz amit írok, de szerintem elég jól lehet ezen az oldalon ismerkedni még férfiként is.

Tartós kapcsolat nekem ugyan még nem jött össze. Viszont szexpartnerem volt innen, szexcsetelés/képcserélgetés volt, több hónapig tartó kellemes beszélgetések voltak, és találtam itt már nem is egy partnert a fétisemre, akiket anyagilag támogattam.

Nyominak nem tartom magamat,vaj sincs a fülem mögött. Perverziói meg a legtöbb embernek vannak, és szerintem semmi gond nincs a perverzkedéssel addig amíg olyannal éled ki aki partner benne, és nem zaklatsz olyanokat, akik nem vevők rá.

2022. okt. 26. 20:00
 15/22 A kérdező kommentje:
Kedves 13as, igazat adok a te megközelítésednek is. Valóban nem sok különbség van ebből a szempontból. Én arra voltam kíváncsi, hogy sokaktól azt hallom még mindig, hogy aki gyk-n, vagy chaten ismerkedik, az azért teszi, mert a való életben problémás, szégyenlős,túl perverz, stb. (Most nem a trollokra, meg az incelekre gondolok.)
2022. okt. 26. 20:00
 16/22 anonim ***** válasza:
Létezik még chat.hu???
2022. okt. 26. 20:32
 17/22 A kérdező kommentje:
Bizony létezik.
2022. okt. 26. 20:36
 18/22 anonim ***** válasza:

Bepróbálom valamelyik régi nickem:D

Azt hittem már vagy 8-10 éve vége.

2022. okt. 26. 20:52
 19/22 A kérdező kommentje:
Hát Vander, sok türelmet kívánok az ottani "közösség" és a folyamatos bug miatt! 😅
2022. okt. 26. 21:30
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nőként írok: barátságaim voltak már az oldalról (szintén nőkkel, jó sok évvel ezelőtt), ott kiderült utólag, hogy vannak gikszerek a személyiségükkel kapcsolatban, az egyikük borzasztóan passzív, a másikuk pedig idővel kissé toxikus lett. Férfiakkal vegyes a tapasztalatom, volt egy ismerkedésem innen, ami nagyon jó volt, végül nem jött össze, de egy nagyon értékes srácot ismertem meg benne. Volt még néhány, nem párkeresési célú beszélgetésem is teljesen normális hozzáállású férfiakkal, de engem is találtak már meg kétségbeesettnek tűnő, alpári felhasználónevű illetők, volt olyan is, aki fizetett volna szexért (értelemszerűen nem mentem bele). Néha előfordul, hogy ha valakinek tetszik egy válasza, megírom neki, arra pozitív reakciók szoktak jönni.
2022. okt. 26. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!