Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lenne ertelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lenne ertelme irni a csajnak akivel a baratom flortolt?

Figyelt kérdés

Elmondasa szerint nem tortent koztuk olyan.

Story roviden h telefonjavol kiderult szamomra most hogy nyaron a tinder fiokjaban maradt lannyal elkezdett flortolni ,olvastam miket irt es addig jutott hogy talalkoztal is , elment egy csaladi iszogatasra. Allitolag ez azert mert szexualisan nem voltam neki eleg. Kozben egy masik nyaron derult meg ki hogy o honapokig az exevel beszelt es kb sirattak egymast es talaloztak is egyszer kondizni (csok ilyesmi elv nem volt) , csak meg a kapcsolatunk elejen egyszer buliban talalkoztal es akkor megcsalt vele mert smaroltak miztan bulibol hzamentek amig a lany hazatudott indulni magahoz. Es tinderen kezdtek el ujra beszelni igy jott letre a kapcsolat 2 ev szakitas utan. En is tarskereson ismertem meg a sracot tehat elkor meg ugymond kezdetleges volt, fokent talan ezert is “tudtam megbocsajtani”

Bar en magam is latom foleg igy leirva ezek utan hogy mekkora vak, buta, hulye stb vagyok..

Es hogy meg mindig kepes lennek eselyt adni ha tisztazodik szamomra mi miert tortent es erzem a kuzdest

Tehat velemeny?

Lenne ertelme itni a lanynak ha az adna egy kis “bosszut”, nyugalmat hogy megmondom neki h amugy a sracnak baratnoje volt es exeert sort vagy felesleges.

Szerintetek ez az elso amit irtam tinderes lannyal flort es talalkozo feler egy megcsalassal?

Kerlek a de hulye vagyok kommenteket hagyjuk ki, tudom en is.

2022. okt. 25. 20:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De a lany biztos csak azt erezne hogy o milyen jo hogy annak ellenere hogy voltam, megis hozza ment
2022. okt. 25. 21:16
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem tobb akarnek lenni ezzel a szemeben hanem csak jol esne beszelnem az eseteol valaki erintettel

Vagy elmondani valakinek milyen srac, olyannak aki az o oldalarol ismeri, erintett

2022. okt. 25. 21:17
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

De mit érsz el vele? Attól még hogy neki elmondod vagy lehordjatok együtt attól még ez a pasi ezt fogja művelni más nőkkel.

A nőknek kell végre felfogni hogy ilyen pasik nem bf material type of guys.

Felejtsd el, jön más, jobb, sarmosabb, okosabb.

Nekem ilyen pasas semmi pénzért nem kellene, fúj.

2022. okt. 25. 21:22
 14/19 A kérdező kommentje:

Nehez elengednem a masik oldalat.

Ha pl egy barat szemszogebol nezem hogy torodo, odafigyelo, kedves, csalad nagyon nagyon az elso helyen all, kozos / ugyanolyan celok, apai viselkedések, kommunikációja másokkal

Ilyenekkel ahotom magam h oke nekem is van ilyen baratnom akinek van egy olyan srac az eleteben aki tudom hogy mindig “ugy” fog ra nezni es volt hogy szakitott is miatta a baratjaval, lefekudtek stb de most megis jo kapcsolatban ujra egyutt vannak a baratjaval mar 4 eve

2022. okt. 25. 21:33
 15/19 A kérdező kommentje:
Es tudom hogy a masik srac sem kozombos ugy neki de szereti a baratjat
2022. okt. 25. 21:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Feleslegesen áltatod magad. Ne haragudj de a barátod eddig sem nagyon szeretett meg tisztelt. Ne a csajjal foglalkozz, a pasit kellene kitörölni az életedből.
2022. okt. 25. 21:55
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
ennek ennyi.. szerintem csak kapufa ha te azt gondolod ezt újra lehet építeni. Persze nem könnyű egy kapcsolatból kilépni nagyon nem, de magad miatt kell .
2022. okt. 25. 21:56
 18/19 A kérdező kommentje:
Ertem :(
2022. okt. 25. 22:01
 19/19 A kérdező kommentje:
Maganyos vagyok
2022. okt. 25. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!