Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon, hogyan viszonyulhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon, hogyan viszonyulhat hozzám?

Figyelt kérdés
Ismerek már több éve egy lányt. És spontán elkezdtünk beszélgetni. Voltam is már náluk be lettem mutatva találkoztunk is többször. De viszont soha nem volt meg neki kapcsolata. Észre is veszem rajta mivel eléggé fél és nem tudja mit mondjon és izgul. És észre vettem rajta,hogy mióta kicsit komolyabbra fordultak a dolgok azóta nem igazán keres... Vagyis hát keres, de nem úgy mint előtte.. szerintetek mit csinálhatnék legyek türelmes? Nem igazán tudom mi tévő legyek.

2022. okt. 25. 16:12
 1/1 anonim ***** válasza:
83%
Beszelj vele errol oszinten. Kerdezz ra, hogy ugy vetted eszre hogy.... stb. Batoritsd, hogy veled mindent megbeszelhet. Es tisztazd vele, hogy mitol valtoztak a dolgok. Megerted ha idore van szuksege esetleg, nyugodtan haladhattok az o tempojaban... aztan igy hatha okosabb leszel.
2022. okt. 25. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!