Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek? Mit tehetnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Baratommal egy hónapja vagyunk együtt minden nap találkozunk és sokszor randizunk. Nagyon szeretem és ő is engem. Viszont nem volt még szex köztünk és úgy láttom hogy őt ez már zavarja. Azt mondta addig nem megyünk randizni. Úgy látom mintha már nem lenne annyira lelkes már probalkozni sem probalkozik úgy hogy szexualisan kozeledne. Lehet hogy túl sokáig húztam és varatattam? 28f 24N
2022. okt. 25. 12:20
 1/8 A kérdező kommentje:
2hete együtt alszunk
2022. okt. 25. 12:21
 2/8 anonim ***** válasza:
69%

2 hete együtt alszotok és nem volt szex?!

Ez durva. Nem életszerű.

2022. okt. 25. 12:23
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Miért nem volt eddig szex? Mire vártatok? 1 hónap az nagyon sok.
2022. okt. 25. 12:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Félek hogy nem leszek elég jó neki.
2022. okt. 25. 12:25
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem az is előfordulhat, hogy csak a szex miatt van veled. Így, hogy nem kapta meg még tőled, próbál kihátrálni a dologból.

Nem tartod őt vonzónak, hogy szexeljen veled? Mert így, hogy egy hónap telt el, és elvileg együtt vagytok, az picit fura, hogy még nem volt szex köztetek.

2022. okt. 25. 12:26
 6/8 anonim ***** válasza:
61%

Nincs ezzel baj ha előre megbeszéltétek volna ,hogy így lesz! Ha te úgy érzed, hogy neked gyors lenne ha már szexelnétek ,ő eldönthette volna megéri-e a várakozás...

Ebben a korban nem értem mire is vártok?

2022. okt. 25. 12:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez butaság. Nincs semmi ilyesmiről szó. Nincs olyan, csak az, hogy jó leszel vagy még jobb. :) Illetve ha ő odafigyel rád, nyugodtan rábízhatod magad.

2022. okt. 25. 12:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd magad sürgetni, és ne csinálj semmi olyat, amit nem akarsz.
2022. okt. 25. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!