Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy így viszonyul az ismrőseimhez facebookon?

Figyelt kérdés

Párom minden embert, aki az életem része valamilyen módon, bejelöl facebookon. Pár hónapja vagyunk együtt, de az első naptól ezt csinálja. A rokonaimat úgy is bejelölte, hogy még nem is találkoztak. A barátaimat az első találkozás után rögtön.

Ellenben én eléggé tartózkodó vagyok facebookon. Találkoztam néhány barátjával, meg rokonával, és úgy tűnt, megvan a kölcsönös szimpátia, mégsem jelöltem senkit, és engem sem jelölt egyikük sem. Én vagyok a nő egyébként, és nem tudom, van - e erre valami szabály, hogy mit illik. De furcsállom kicsit, amit a párom csinál. Szeretem őt nagyon, és komolyan veszem a kapcsolatot. Mégis szeretném tudni, mi erről mások véleménye, mert lehet, hogy velem van a baj, és nem vele. Szóval nem tudom, hogy kezdjek - e el én us bejelölgetni embereket az ő köreiből....

2022. okt. 24. 06:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Ismerős számot akar csak növelni
2022. okt. 24. 07:38
 2/4 anonim ***** válasza:
55%

Nem vagyunk egyformák.

Engem ha idegen jelöl be, nem igazolom vissza.

De ha már tudom ki volt, esetleg, bár paranoiás módon gondolnám, akar valamit.

Valószínű inkább a darabszámra megy, magamutogatás céljából.

Ha Te nem vagy ilyen, biztos egymáshoz valók vagytok?

Elég eltérő személyiségre vall.

2022. okt. 24. 07:38
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
Nekem is vannak olyan bnőim, akik bejelölgetik az aktuális barátomat is, az exeimet is, anyámat is tesómat is, tesom barátját is(akikhez semmi közük max egyszer ha látták őket), fűt fát jelolgetnek de csak, hogy nagy legyen az ismerőseik száma.
2022. okt. 24. 07:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Ismerős fétise van, attól boldog minél több van.
2022. okt. 24. 08:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!