Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen nő az ilyen? Lefeküdtün...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nő az ilyen? Lefeküdtünk, aztán lekoptatott.

Figyelt kérdés

Egy nővel régebben kavartunk de akkor nem volt semmi szex. Végül mással jött össze ami nekem nagyon rosszul esett. Pár hónapja szakítottak és mivel még mindig tetszett, gondoltam bepróbálkozom nála. Kapcsolatot nem akartam vele mert annak idején mást (szerintem nálam rosszabbat) választott de továbbra is tetszett mert egy jó nő. Leveleztünk, találkoztunk és nem sokkal később szex is volt. Ez megismétlődött még egyszer. Egy jófej, laza csaj, megkedveltem.

Ezután viszont egyre ritkábban írt, sosem ért rá és amikor megkérdeztem mi a baj, azt válaszolta nem akar többször találkozni. Sejtette az elejétől mire megy ki a játék és csak kamuzok arról, hogy komoly kapcsolatot akarok vele. Mondtam, hogy ahhoz képest elég hamar szexelt velem. Erre lecseszett, hogy a nők is vágyhatnak a szexre, ebben nincs semmi a mai világban de egy lazább kapcsolatban is meg vannak az elvárásai amit én nem tudtam megugrani. Azt mondta, nem tud velem amúgy sem elképzelni komolyabbat, kellemes voltak az együttlétek de ennyi.

Azóta semmire nem reagál. Úgy érzem visszafelé sültek el a dolgok és ő használt ki, ő dobott el, ahhoz képest, hogy én akartam csak szexet. Nem tudom kiverni a fejemből azóta sem, ilyen nővel még sosem találkoztam.

Ti mit gondoltok erről az esetről?

2022. okt. 22. 18:58
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Gyenge volt a szex,aztán kaptál még egy esélyt, de az se volt meggyőző. Csak szexre kevés voltál, kapcsolatra meg sose akart.
2022. dec. 18. 19:58
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Most az a baj, hogy azt tette veled, amit te akartál tenni vele?

Most legalább tudod milyen érzés.

dec. 14. 00:17
 33/36 A kérdező kommentje:
Értem amit írtok, de azóta se tudom őt elfelejteni, próbáltam másokkal találkozgatni, le is feküdtem más nőkkel, de ő teljesen beépült a tudatomba. Magamra is haragszom, kicsit rá is de közben iszonyúan vágyom rá
dec. 14. 09:18
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Drága Istenem 2 év telt el. Pszichológushoz menj mert obszeszív állapotban vagy. Rosszul, betegesen kötődsz hozzá mert kidobott a francba.
dec. 14. 11:26
 35/36 anonim ***** válasza:
Ennyit a "laza, jófej" csajokról. Nem csak a szerintetek "kicsit csúnyább, naív" nőkre igaz ám, hogy csak a legjobb kell nekik, meg aki a falu bikája, hanem rátok férfiakra is, utána meg fáj, ha lapátra tesznek ...
dec. 14. 12:25
 36/36 anonim ***** válasza:

Te korábban is többet akartál tőle, azért foglalkoztatott évek óta, itt te hazudsz magadnak, nem ő neked. Nem kellesz neki, ahogy soha sem. Ha nem bírod kiheverni, menj el pszichológushoz!

Mi az, hogy milyen nő az ilyen? Egy pasiról persze nem csapunk ekkora patáliát, hogy milyen pasi az olyan, aki csak szexel és lelép...

dec. 14. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!