Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen nő az ilyen? Lefeküdtün...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nő az ilyen? Lefeküdtünk, aztán lekoptatott.

Figyelt kérdés

Egy nővel régebben kavartunk de akkor nem volt semmi szex. Végül mással jött össze ami nekem nagyon rosszul esett. Pár hónapja szakítottak és mivel még mindig tetszett, gondoltam bepróbálkozom nála. Kapcsolatot nem akartam vele mert annak idején mást (szerintem nálam rosszabbat) választott de továbbra is tetszett mert egy jó nő. Leveleztünk, találkoztunk és nem sokkal később szex is volt. Ez megismétlődött még egyszer. Egy jófej, laza csaj, megkedveltem.

Ezután viszont egyre ritkábban írt, sosem ért rá és amikor megkérdeztem mi a baj, azt válaszolta nem akar többször találkozni. Sejtette az elejétől mire megy ki a játék és csak kamuzok arról, hogy komoly kapcsolatot akarok vele. Mondtam, hogy ahhoz képest elég hamar szexelt velem. Erre lecseszett, hogy a nők is vágyhatnak a szexre, ebben nincs semmi a mai világban de egy lazább kapcsolatban is meg vannak az elvárásai amit én nem tudtam megugrani. Azt mondta, nem tud velem amúgy sem elképzelni komolyabbat, kellemes voltak az együttlétek de ennyi.

Azóta semmire nem reagál. Úgy érzem visszafelé sültek el a dolgok és ő használt ki, ő dobott el, ahhoz képest, hogy én akartam csak szexet. Nem tudom kiverni a fejemből azóta sem, ilyen nővel még sosem találkoztam.

Ti mit gondoltok erről az esetről?

2022. okt. 22. 18:58
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát komám ez ilyen.

Valszeg mégse volt annyira joo veled neki. El kell engedni.

Nem mindenkinek jo mindenkivel.

Lehet hogy vol x nő, akinek jooo volt veled, de neki nem. Na és ?

Soha nem értettem az olyan nyomulós pasikat, akiket dobott egy lány, és utána még x ideig küzdöttek meg agyaltak, hogy hátha :

Ad a csaj még egy esélyt (hu de gyökér duma ez)

Hogy tudnám visszaszerezni és megkapni

És még millió ilyen duma létezik.

Ahelyett, hogy egyre ráagyalva rákattanva küzdene, nem hogy menne tovább, mert van még x millió lehet, hogy sokkal jobb őnála.

2022. okt. 23. 12:11
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

"Nem számítottam rá, hogy képes csak úgy belemenni a szexbe aztán megy is tovább."

Dehát te is ezt akartad tenni vele! Megérdemelted.

AMúgy meg miért nem számítottál rá? HOnnan szeded, hogy a nők mindnekit meg akarnak tartani szex után? Vannak olyan férfiak, akikkel a rövidebb kavarás beleférne, de nem akarnék tőlük semmi komolyat.

2022. okt. 23. 12:22
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

"Igen megkaptam a szexet mégsem érzem az elégedettséget, hogy meg volt a csaj."

Ennyire nem érted magad? Felvilágosítalak. Nem szexet akartál, hanem hatalmat. Nem szexet, hanem hatalmat. Nem szexet, hanem hatalmat. És a hatalom birtokában egy kis bosszút.

Az "elégedettség, hogy megvolt a csaj" nálad nem azt az érzést jelentené, hogy jót keféltél azzal, akire rá voltál indulva, hanem azt, hogy használtad, eldobtad és ő megalázva érzi magát. Ő megalázva érzi magát. Ő megalázva érzi magát.

Ezt hiányolod. Szívesen. Egyébként visszataszító.

2022. okt. 23. 14:19
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Jól leírta az egyik válaszoló, te akartad dobni hamarabb szex után, bosszúból, de ő előbb dobott, ez van, lépj túl rajta.

2022. okt. 23. 19:54
 25/36 Kattoryory ***** válasza:
100%

Teljesen átlagos a történeted.

Mondjuk nálam négy ilyen szexkapcsolatnak induló dolog volt és mindegyik egy vagy maximum két alkalom után azért ért véget mert unalmasnak találtam az együttlétet. Közülük egy ember volt akinek sajnos azt kamuztam, hogy azért nem akarok több találkozást mert nekem nem megfelelő ez a jellegű kapcsolat(persze abszolút nem így volt, de ezt könnyen elhiszik a férfiak és elég jó lekoptató szöveg anélkül hogy sértő lenne).

Nyilván a te esetedben is középszerűnek tartott a nő, így nem éri meg neki tovább folytatni veled.

2022. okt. 23. 20:20
 26/36 Kattoryory ***** válasza:
96%

Még annyit tennék hozzá, hogy azért mert a teste azt üzeni, hogy élvezi, nem jelenti, hogy egyébként kielégítő lenne neki.

Például egy öregasszony erőszakosan kiveri neked és ő csak annyit lát, hogy te elélvezel, ez nem jelenti hogy kellemes élmény volt neked!

2022. okt. 23. 20:24
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy jól tette, ezek szerint az ágyban nem voltál Casanova szintjén, de még ha lettél is volna ennyit akart tőled, úgyhogy ja, ő használt ki téged.

Ügyes csaj, büszke vagyok rá. 🤗

2022. dec. 17. 15:39
 28/36 anonim ***** válasza:
78%
Okos nő. Agyalhatsz rajta de sztem felesleges. Tanulópénznek jó volt majd legközelebb te leszel az okosabb
2022. dec. 17. 23:45
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Tipikusan az a kérdező, aki nem érti meg, amit mondtak neki. Klasszul emlékszik mindenre, le is írja, de a következtetést nem tudja levonni. Leírtad miért koptatott le. Gondolom az ágyban is hasonlóan értelmes voltál. A buta embereket én sem szeretem.
2022. dec. 18. 06:12
 30/36 NTBS ***** válasza:
100%
Korrekt, neki ennyi kellett tőled. Fogadd el, lépj tovább. Ha meg hiteget, az mivel lenne jobb?
2022. dec. 18. 08:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!