Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen nő az ilyen? Lefeküdtün...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nő az ilyen? Lefeküdtünk, aztán lekoptatott.

Figyelt kérdés

Egy nővel régebben kavartunk de akkor nem volt semmi szex. Végül mással jött össze ami nekem nagyon rosszul esett. Pár hónapja szakítottak és mivel még mindig tetszett, gondoltam bepróbálkozom nála. Kapcsolatot nem akartam vele mert annak idején mást (szerintem nálam rosszabbat) választott de továbbra is tetszett mert egy jó nő. Leveleztünk, találkoztunk és nem sokkal később szex is volt. Ez megismétlődött még egyszer. Egy jófej, laza csaj, megkedveltem.

Ezután viszont egyre ritkábban írt, sosem ért rá és amikor megkérdeztem mi a baj, azt válaszolta nem akar többször találkozni. Sejtette az elejétől mire megy ki a játék és csak kamuzok arról, hogy komoly kapcsolatot akarok vele. Mondtam, hogy ahhoz képest elég hamar szexelt velem. Erre lecseszett, hogy a nők is vágyhatnak a szexre, ebben nincs semmi a mai világban de egy lazább kapcsolatban is meg vannak az elvárásai amit én nem tudtam megugrani. Azt mondta, nem tud velem amúgy sem elképzelni komolyabbat, kellemes voltak az együttlétek de ennyi.

Azóta semmire nem reagál. Úgy érzem visszafelé sültek el a dolgok és ő használt ki, ő dobott el, ahhoz képest, hogy én akartam csak szexet. Nem tudom kiverni a fejemből azóta sem, ilyen nővel még sosem találkoztam.

Ti mit gondoltok erről az esetről?

2022. okt. 22. 18:58
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
94%
Milyen lenne? Olyan mint a faszik nagy többsége.
2022. okt. 22. 19:48
 12/36 anonim ***** válasza:
97%

"Mondtam, hogy ahhoz képest elég hamar szexelt velem."

Nyilván - épp azért, mert komolyabb kapcsolatot nem akart veled.

Szexelni akart, de arra gyorsan megkapott téged. Még udvarias is volt, ha azt mondta, hogy "kellemesek voltak az együttlétek".

2022. okt. 22. 20:15
 13/36 anonim ***** válasza:
94%

"Milyen nő az ilyen?"

Talpraesett, plusz jó emberismerő, vagy jó az intuíciója, így megérzi, hogy melyik férfi mit akar tőle.

2022. okt. 22. 20:19
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

:DDDDDD

Okos.

Figyelj, amúgy ő is szexelni akart, hát szexelt. Nem szabad, vagy mi bajod van ezzel?

Te is csak dugni akartál, sikerült. Akkor hol a probléma? Nem értem.

Vagyis értem. Azt akartad, hogy némi hitegetés után hason csússzon a szerelmedért, aztán pár dugás után úgy koptathasd, hogy lehetőleg fájjon neki. Milyen férfi az ilyen? Ja, tudom, szar, sok ilyen van, nem lepődtem meg. Ő legalább tudta, hogy a szívedet úgysem töri össze, mert kamus kis gyökér vagy. De hogy még az egódat is ennyire siratod, az tenyérbemászó. A csaj gerincesebb volt nálad, mit vagy felháborodva?

2022. okt. 22. 21:57
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

" kellemes voltak az együttlétek"

Vagyis nem volt túl jó :D Sz6épen megfogalmazva.

A tavaszi napsütés kellemes, de a szex ne az legyen :D

2022. okt. 22. 22:54
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudtad jól megdugni, nem tudtad kielégíteni másodjára sem.

Érthető a lapát.

(hiába mondta, hogy jó volt! Ha az lett volna, nem rúg ki!)

2022. okt. 22. 23:07
 17/36 A kérdező kommentje:
És ha nekem úgy tűnt, hogy kielégült? Meg mondta is, hogy jó volt és hogy lent is pont jó méretű vagyok. Akikkel eddig voltam ők is azt mondták, hogy jó velem de ők nem is tűntek el utána.
2022. okt. 23. 09:05
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tűnt....

Nem akart megbántani ezért mondta

Okos, intelligens, korrekt csaj

Rólad inkább ne beszéljünk....

N

2022. okt. 23. 10:30
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Te sem akartál komolyan. A szexet megkaptad. Most akkor az a baj, hogy nem te koptattad le, hanem ő téged?
2022. okt. 23. 10:57
 20/36 A kérdező kommentje:
Igen megkaptam a szexet mégsem érzem az elégedettséget, hogy meg volt a csaj. Nem számítottam rá, hogy képes csak úgy belemenni a szexbe aztán megy is tovább. Hülyén érzem magam mert azt mondta utoljára, hogy figyelt folyamatosan. Előttem járt egy lépéssel és elérte, hogy agyaljak rajta.
2022. okt. 23. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!