Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők akik kaptatok már pénzt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik kaptatok már pénzt férfitól. (Akár szexért, de nem prostik) Hogy csináltátok?

Figyelt kérdés
Hogy lett az a vége, hogy pénzt kapjatok érte?
2022. okt. 19. 13:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
28%

10-esnek - s levenném. meg a polcot felfúrom, stb. Férfi vagyok ;)

hetes

2022. okt. 19. 14:45
 12/24 anonim ***** válasza:
70%
Nem kell ilyen "férfi vagyok" faszi, a polcot felfúrja a szerelő. De hogy pénzt adjon egy férfi... Elvágnám a nyakamat.
2022. okt. 19. 14:49
 13/24 anonim ***** válasza:
71%

A kérdés egy oximoron.

"Akár szexért, de nem prostik", ezt írod.

Nos, ha szexért pénzt kap, akkor mégis prosti, akkor is, ha akkor abban az idő-intervallumban csak épp egy palival kefél.

Ez nagyjából ennyi.

Kapcsolatban van kölcsönösség, honorál is néha ezt-azt az ember, de nem fizetségként, hanem figyelmességből, ha te csak a szexről beszélsz és nem kapcsolatról, akkor azért pénzt kapni mégiscsak prosti kategória szerintem, akárhogy is szépítjük a dolgot.

2022. okt. 19. 14:54
 14/24 A kérdező kommentje:
13. Nem valaszolsz a kérdésre, semmi köze a kérdéshez amit írsz, de mindenképp válaszolnod kell valamit. Ez kényszer akárhogy is szépítjük. Ha nem érint a kérdés, nem kell válaszolni.
2022. okt. 19. 15:03
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legtöbb válaszolót konkrétan nem érinti ez a helyzet, mégis kommenteltek, elvégre erről szól az oldal, elmondták a véleményüket, személyes példát tán egyikük.

Semmi kényszeresség azon, hogy válaszolok arra, amire szeretnék, biztosan találkoztál már ezzel ezen a fórumon, továbbra sem a kérdező szabja meg ki válaszolhat és mit. Lepontozni lehet, megszabni mire válaszoljak, nem.

2022. okt. 19. 15:10
 16/24 A kérdező kommentje:

15. Csak te nem értetted, érdekes nem?

Nem olyan nőkre gondoltam akik konkrétan prostituáltak, ez a fő bevételük. Hanem olyan nőkre akik egyébként nem azok, de voltak már ilyen szituációban. Nem tudom miért kell ezt magyarázni.

2022. okt. 19. 15:18
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezt szépen fogalmazva támogatói kapcsolatnak hívják.

Vannak akik az egyetemi költségeket fizetik így, van akinek az albérletét fizeti egy pasi. Nem prostituált a szó szoros értelembe véve, mert csak az az egy adott partnere van, aki anyagilag is "besegít neki".

Olyan is van akinek munkahelye is van, de mellette van támogatója is (kicsi a keresete).

Persze olyan is létezik akinek több támogatója van egyszerre.

Ha meg jóval idősebb a pasas akkor hívják a sugar daddy- sugar baby felállásnak.

Az meg már más kérdés hogy ki mit nevez prostituáltnak. Kinél hol a határ, embere válogatja.

2022. okt. 19. 15:52
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem kimondottan pénzt de volt akitől randevúink alkalmával olyan információkat, ötleteket, kapcsolati tőkét kaptam ami a munkám és befektetéseim során során anyagi előnyökre tudtam váltani.
2022. okt. 19. 16:47
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Mivel segithet?? Hat akkor ittmarad takaritani a lakast :D dolgozok eleget.
2022. okt. 19. 17:06
 20/24 anonim ***** válasza:
91%
Ha már krva akarsz lenni de másképpen hívod akkor csináld rendesen.. becézheted te akárhogyan .
2022. okt. 19. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!