Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik kaptatok már pénzt férfitól. (Akár szexért, de nem prostik) Hogy csináltátok?
10-esnek - s levenném. meg a polcot felfúrom, stb. Férfi vagyok ;)
hetes
A kérdés egy oximoron.
"Akár szexért, de nem prostik", ezt írod.
Nos, ha szexért pénzt kap, akkor mégis prosti, akkor is, ha akkor abban az idő-intervallumban csak épp egy palival kefél.
Ez nagyjából ennyi.
Kapcsolatban van kölcsönösség, honorál is néha ezt-azt az ember, de nem fizetségként, hanem figyelmességből, ha te csak a szexről beszélsz és nem kapcsolatról, akkor azért pénzt kapni mégiscsak prosti kategória szerintem, akárhogy is szépítjük a dolgot.
Szerintem a legtöbb válaszolót konkrétan nem érinti ez a helyzet, mégis kommenteltek, elvégre erről szól az oldal, elmondták a véleményüket, személyes példát tán egyikük.
Semmi kényszeresség azon, hogy válaszolok arra, amire szeretnék, biztosan találkoztál már ezzel ezen a fórumon, továbbra sem a kérdező szabja meg ki válaszolhat és mit. Lepontozni lehet, megszabni mire válaszoljak, nem.
15. Csak te nem értetted, érdekes nem?
Nem olyan nőkre gondoltam akik konkrétan prostituáltak, ez a fő bevételük. Hanem olyan nőkre akik egyébként nem azok, de voltak már ilyen szituációban. Nem tudom miért kell ezt magyarázni.
Ezt szépen fogalmazva támogatói kapcsolatnak hívják.
Vannak akik az egyetemi költségeket fizetik így, van akinek az albérletét fizeti egy pasi. Nem prostituált a szó szoros értelembe véve, mert csak az az egy adott partnere van, aki anyagilag is "besegít neki".
Olyan is van akinek munkahelye is van, de mellette van támogatója is (kicsi a keresete).
Persze olyan is létezik akinek több támogatója van egyszerre.
Ha meg jóval idősebb a pasas akkor hívják a sugar daddy- sugar baby felállásnak.
Az meg már más kérdés hogy ki mit nevez prostituáltnak. Kinél hol a határ, embere válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!