Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg jobb lenne neki, ha vissza menne?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A párom 35 éves nő, én is nő vagyok. Nyáron rosszul lett, ezért el ment magát kivizsgáltatni. Eddig annyi derült ki, hogy novemberben kell mennie MRI vizsgálata, mert nincs valami rendben az agyalapi mirigyel. Nyáron költözött el önkormányzati lakásban, mert már otthon nem bírta elviselni az anyját. Folyamatos veszekedések, az anyja a nevében társkereső hirdetéseket adott fel, hogy találjon magának férfit. (Nem tudja, hogy a párom leszbikus). Vágta magát otthon a barátnőm, nem érezte jól magát otthon. VISZONT, azóta "javult" az anyjával a kapcsolata, ezért azt mondta vissza akar menni hozzá, mert ott munka után csak haza kéne mennie, több pénze maradna, stb. Nagyon szomorú vagyok ez miatt, mert mondtam neki, hogy én is tudom ápolni, nem azért jött el, hogy vissza menjen oda. Fizetném a lakást is neki, ameddig gyógyulgat. Megkérdeztem tőle, hogy képes lenne engem itt hagyni? Azt mondta nem tudja.

Soha többet nem tudnám akkor már látni, mert amikor otthon lakott, csak kocsiban tudtunk találkozni, mert az anyja nem tudja, hogy leszbikus..

Igaz sokat veszekedtünk az elmúlt időben, de én mindennél jobban szeretem, mindig kimutatom neki, én vigyáznék rá, ahogy eddig is, amikor beteg volt.

Nagyon szeretem és nagyon szarul vagyok lelkileg, mert úgy érzem ő nem szeret igazán, hogy ha képes lenne itt hagyni.

2022. okt. 19. 06:23
 1/2 Noren1989 ***** válasza:
100%
Bocsànat, de önveszélyesen mit keres gyógyszeres kezelés nélkül az utcàn?
2022. okt. 19. 07:34
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy már nincs hova zárni őket. Sajna!
2022. okt. 19. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!