Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Nálatok jelenthet ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nálatok jelenthet ez utálatot?

Figyelt kérdés
Ha valakinek több alkalommal, legfőképp beszélgetés során "beszólogattok". Annyira nem durván, de a másik fél pl. azt érzi hogy totál hülyének nézitek. Konkrét szituáció: hozzád beszél az egyik fél (te meg se szólalsz, hanem hallgatod), majd a csaj közbeszól, rád néz el kezdi magyarázni hogy ezt mit jelent. Hozzáteszem totál átlagos dologról volt szó. A másik szitu is hasonló, mikor te mondasz valamit, ő meg kijavít, rákontráz valamivel. Szóval ti utáljátok a másik felet, ha ilyet tesztek?

2022. okt. 17. 16:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyet csinálok akkor nem utálom az illetőt, hanem hülyének tartom.
2022. okt. 17. 16:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Magamat ismerve igen. Én határozottan utálok sok mindenkit.
2022. okt. 17. 17:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak a nagy hallgatásod láttán felmerülhetett benne, hogy nálad egy kicsit lassan őrölnek a malomkerekek... 😅 Ilyenkor nyugodtan mondd neki vissza szépen, nyugodtan, hogy "igen, tudom" vagy "én is tudom".
2022. okt. 17. 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
De egy határozott "értem" is megteszi. Ha még utána sem vesz vissza a modorából, akkor bunkó és lehetséges, hogy nem is kedvel.
2022. okt. 17. 19:16
 5/8 A kérdező kommentje:
3-as... ezt mondtam pont én is. De csupán azért hallgattam, mivel aki beszélt, be se fejezte amit mondott, szóval nem hallgattam, hanem inkább figyeltem rá. Ő meg egyszerre közbevágott...
2022. okt. 17. 19:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Persze többen is voltunk, de természetesen nekem mondta, hogy kell ezt érteni.....:/
2022. okt. 17. 19:46
 7/8 anonim ***** válasza:
62%
Hülyének néz. Ne hagyd magad. Add neki vissza.
2022. okt. 20. 00:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Agresszív kommunikáció, azt érezteti veled, hogy debil vagy. Ilyen a "lassan mondom, hogy te is értsd!" Ez burkolt bántás.

Erre nem szabad ugrani. Hagyd figyelmen kívűl.

2022. okt. 20. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!