Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális szerintetek? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális szerintetek? Miért van ez?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok soha nem volt gond a csajozassal. Párkapcsolataimban viszont azt vettem észre ahogy elmúlik a szerelem egyszerűen megbolondulok. Gondolok itt arra kívánkozok másfelé pedig megkapok mindent szextől szereteten át mindent még is ez van. Valahogy úgy érzem hogy nekem kell a kihívás kell az hogy elcsabitsak mást. Ha párkapcsolat ban vagyok nyilván a párommat. Hogy érezzem azt hogy mindig meg kell hódítani. Talán az lehet a baj hogy nem kapom meg tőle azt hogy hoditsam meg újra és újra?

2022. okt. 17. 13:30
 1/3 anonim ***** válasza:
normális
2022. okt. 17. 13:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz kötődni hosszù távon, ugye általában a szerelem elmùlásával marad egy nagyon mély szeretet, összetartozás érzése ami egyben tartja az embereket, de az is lehet, hogy inkább csak ilyen fellángolásaid voltak, azt gondolod szerelem és közben nem.
2022. okt. 17. 13:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagy túl unalmas az életed. Nézz valami sorozatot. Ne drámázz.
2022. okt. 17. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!