Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi a probléma az itteni férfiakkal?
A kérdező szavazást indított:
19 szavazat
2022. okt. 16. 21:10
Az hogy az itteni férfiak azért ismerkednek itt mert amúgy senkinek nem kellenek, ezért beérik egy olyan nővel is akiről nem tudnak kb semmit, még azt sem hogy hogyan néz ki
2022. okt. 16. 21:16
Ezek csak egy hangos kisebbségre igazak, amiket írtál. A többséggel nincs baj szerintem.
2022. okt. 16. 21:17
Az itteni férfiakkal "sosem illettünk össze"? Ezt hogy kell érteni?
2022. okt. 16. 21:17
Nekem nincs velük gondom, évek óta járok erre az oldalra, ezt a kategóriát nem szoktam amúgy nézegetni, ritkaságszámba megy, ha ide is írok. Eddig, ha egy-egy pasi ismerkedett volna, mindig normális hangnemben tette.
2022. okt. 16. 21:19
Lehetett volna egy olyan kategória, hogy az összes felsorolt. Szerintem az nyerne.
2022. okt. 16. 21:24
Úgy látom, itt csak az kaphat felpontozást, aki általánosítja és degradálja az itteni férfiakat. Most képzeljük el ugyanezt a kérdést fordított nemekkel...
2022. okt. 16. 21:26
A nők sem gyengég, azok is a felsoroltak közül mindre jellemzőek. Emberek ők is, csak a répát nézik a férfiban és a pénzt.
2022. okt. 16. 21:29
#7! Nem baj, hogy már a kérdés is általánosítás? Úgy szól, hogy mi a baj az itteni férfi aKkal? Nem az, hogy mi a baj Gipsz Jakabbal. Ráadásul mindenki tudja, hogy a szavazásnál egy választ lehet megjelölni, tehát igen, amit az illető megjelöl, azt az itteni férfiakra általánosságban vonatkoztatja, mivel máshogy nem lehet.
2022. okt. 16. 21:32
2-es!
Életem eddigi talán legnagyszerűbb nőjét itt ismertem meg. Akárhol ismerkedek, az elején úgysem tudok semmit az adott nőről, a kinézetünket meg itt az oldalon is meg lehet osztani a másikkal egy perc alatt.
Én egy jó pár nővel beszélgettem már itt az oldalon hosszabban is az elmúlt kb 3 évem alatt mióta aktív vagyok. Volt akivel már az elején világos volt, hogy nem jövünk be egymásnak, mégis hónapokig beszélgettünk utána.
34/f
2022. okt. 16. 21:33
További kérdések: