Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pincér hogyan mutatja ki a vendégnek, hogy tetszik neki?
Figyelt kérdés
:)2008. dec. 23. 16:55
1/7 anonim válasza:
Jobb helyeken ha a pincér ilyesmiket csinál azonnal ajtót mutatnak neki.
Amúgy meg valószinüleg többet mosolyog az illetőre, jobban odafigyel rá.
2/7 anonim válasza:
Sehogy. Nem szabad ilyet tennie: ő nem ezért van ott.
3/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem meg éppúgy mint egy szobafestő vagy egy áruházi eladó. Egy nő észreveszi ha tetszik valakinek és attól hogy pincér még flörtölhet meló közben. Ő tudja mit vállal be. A volt férjem pincér és pont így jöttünk össze. Pedig ő sem azért volt ott.....
4/7 anonim válasza:
Ez igaz, ilyenkor tényleg többet mosolyog az adott illetőre. Ha van lehetőség kedveskedik, és szívélyesen búcsúzik (nem csak viszontlátásra, hanem remélem jól érezte magát, szép napot vagy valami apró figyelmesség).
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat! :)
2008. dec. 23. 19:12
6/7 anonim válasza:
Én ha férfi pincér lennék és persze nem lenne borsos számlája biztos hogy meghívnám. Ebből le kell vágnia, hogy bejön neked. Az is lehet,hogy nem fogadja el.
A lényeg: sürögj-forogj az aszata körül, persze nem úgy mint egy pióca és az sem árt ha udvarias vagy.
Tartásod legyen!!!
Egy pincérnő /26/
7/7 anonim válasza:
Hát...
Nekem 15 éves koromban egy pincérfiú a tányérom alá tapasztotta a telefonszámát,ilyen kis sárga cetlivel...
Nos, így is lehet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!