Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagalnal.?

Figyelt kérdés
1honapja együtt vagytok még szuloknek stb... nem mutatatok be egymást és te atszeretnel menni hozzá a munkahelyere. O pedig úgy reaganla h nem szeretne majd ha be mutattok nekik stb...
2022. okt. 12. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi?
2022. okt. 12. 21:59
 2/5 A kérdező kommentje:
1honapos a kapcsolat ő atjar az én munkahelyemre én pedig próbáltam volna kedveskedni hogy viszek neki valamit a munkahelyere erre pedig úgy reagált h nem szeretne. Majd akkor ha be mutatott nekik stb.
2022. okt. 12. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:

JA!

Hát megkérdezném, hogy ez miért ilyen kardinális kérdés nála, bár furcsállnám a dolgot. Mondjuk én 1+ éve együtt vagyok a párommal, sosem jutott eszembe a munkahelyén meglátogatni (neki sem engem), de nem zavart volna, ha jönni akar (és úgy gondolom, hogy fordítva sem). Olyan, mintha szégyellne téged, vagy titkolna valamit... persze az is lehet, hogy nem szívesen keveri a munkát és a magánéletet, ezért én első körben meghallgatnám, hogy mit mond, miért van így.

2022. okt. 12. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek #3

Mindenképp tisztázd vele :)

2022. okt. 12. 23:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Talán olyan figura vagy akit kedvel, de nem szívesen dicsekszik veled.
2022. okt. 13. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!