Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló nőként lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló nőként lehet gyermekem?

Figyelt kérdés

31.-ik életévemet betöltöttem, és világosság vált, hogy nekem valószínűleg soha nem lesz párkapcsolatom, amelyben a házasság szóba kerülhet.

Sosem volt komoly párkapcsolatom, mindig egyedül éltem, 13 éve élek egyedül, és teljesen megszoktam. Attól félek nem tudok egy idegen férfihoz alkalmazkodni. És semmiképp se tudnék bízni.

Példa: összeköltözés előtt első dolgom lenne egy fegyver beszerzése, feltételezve hátha megbolondul és egyik rossz pillanatában rám támad.... (hallottam ilyenről: magas katonai beosztású nő, hagyományos házasság és egyik éjjel átszúrta a férje torkát)

Borzasztóan öntörvényű nő lettem: úgy a jó ahogy én azt annak látom. Segítségre nincs szükségem, "majd én megoldom" típusú nő vagyok...

De nem akarok egyedül maradni életem hátralevő részére !!! Szeretnék egy gyermeket, akit a legnagyobb szeretetben, törődésben nevelek, mindent megkap, és a lehetőségeimet figyelembe véve, egy sikeres életet biztosítok neki. Akivel együtt vagyunk, akitől nem félek, és akit én alakítok, akivel együtt éljük a hétköznapokat.

Mi szükséges, ahhoz hogy egyedülálló nőként szüljek? Nem vagyok gazdag, de szegény se.

Havi 500-550e a nettó bevételem. Bár kocsim van, kisebb és régebbi bár ez szerinte nem probléma, a belvárosban lakom. Hely is van.

2022. okt. 12. 03:38
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy nem érted #30 mert hasonló mentális beteg vagy mint a kérdező. Itt nem mi vagyunk a hülyék válaszolók
2022. nov. 8. 17:08
 32/38 A kérdező kommentje:

Nem vagyok orvosi kezelés alatt, nagyon viccesek vagytok.

Semmi mentális problémám nincs.

Személyiségzavar? Hát az a mai világban kinek nincs?

A legpraktikusabb út, hogy szex céljából felkeresem a férfit, akivel korábban hosszabb ideig szeretői kapcsolatom volt, kiveszem a szemetesből a használt gumit és felhasználom.

Őt ismerem, tudom, hogy egészséges és jó genetikája van.

Mi szükséges, ahhoz hogy egyedülálló nőként szüljek? Ezzel a kérdéssel elsősorban a külső társadalmi megítélés érdekelt volna. Mennyire elfogadott/lenézett dolog egyedülálló nőként szülni.

2022. nov. 9. 22:10
 33/38 anonim ***** válasza:
83%
Ezért viszem látjátok magammal a gumit a bolond nőtől aztán az első kukába dobom csak ki! Félelmetes !
2022. nov. 10. 01:18
 34/38 anonim ***** válasza:
69%
Egyedulallo anyakent mondom, nagyon ostoba vagy. Egy gyereknek kell apa, te meg onkent eldobod ezt a lehetoseget tole.
2023. jan. 2. 08:02
 35/38 NTBS ***** válasza:
100%
Jól gondold át, hogy mit szeretnél. A gyerek minimum 20 év felelősség.
2023. jan. 2. 09:28
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ha ilyen nézeteid vannak, akkor addig ne vállalj gyereket.

Egyébként spermabank aminek segítségével tudsz gyereket szülni. Egyik pasi se hülye, hogy neked csináljon úgy gyereket, hogy ezt gondolod róluk.

Arról nem is beszélve, hogy az emberi jogokat sérti mind a pasi jogait, és mind a gyerek jogait, mert önzőségből gyereket akarsz, ami sanszos eredménye, egy furcsa világnézettel felnőtt gyerek, aki ha kisfiú lesz, akkor azt fogja gondolni, hogy felnőtt férfi lesz, akkor ezt fogja gondolni róla a saját édesanyja, mert ugye a férfi férfi. Magyarán már ott kezdesz, hogy skatulyázod minden "hímnemű egyedet".

Miközben a hír amit írtál, egy katona nőről szólt akit nem szűrtek ki rendesen a katonai pályáról. X kis százalék a millióhoz.

2023. jan. 2. 10:31
 37/38 anonim ***** válasza:
72%

Miért vagytok azon annyira kiakadva hogy a kérdező fél a férfiakról? Hány olyan esetről hallunk ahol a férfi bántalmazza a nőt?

Én is egyedül fogok meghalni mert gyerekként végig kellett néznem ahogy az apámnak nevezett féreg véresre veri az anyámat…

Miért csináltok úgy mintha egy nőnek nem lenne mitől tartania?

2023. jan. 2. 11:30
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
#37 szíve joga félni, de egy gyerek életét nincs joga tönkretenni
2023. jan. 2. 11:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!