Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megalázó lenne bocsánatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalázó lenne bocsánatot kérni tőle?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy sráccal. Mindig képeket kért rólam, nem intimet, csak képeket. Én küldtem is neki, de ő csak egyszer küldött, akkor is takarta az arcát… Kibuktam már, mikor állandóan kért de én nem kaptam. Addig nem akartam találkozni vele amíg nem látom…. Lemondtam a randit is. Elküldtem. Ő ezt felfogta, nem is reagált rá. Azóta nem keres. Szerintetek megalázó lenne bocsánatot kérni tőle és randira hívni újra? 25/N

2022. okt. 11. 19:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Nekem bocsánatot kérni azért mert a másik fél sunnyog, átvág??? Ez már megint valami kamukérdés?
2022. okt. 11. 20:03
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazatok van , hagyom inkább. Csak bűntudatom volt. Tudom itt vannak emberek akiknek az az életük, hogy kamukérdéseket gyártsanak. Ez nem egy ilyen kérdés sajnos. Tényleg hibásnak érzem magam.
2022. okt. 11. 20:06
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
Ne erezd magad hibasnak inkabb orulj h lekoptattad...volt mar reszem ilyenbe es kiderult h csak arra ment a csavo
2022. okt. 11. 20:10
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez a srac tud valamit! Takart pofaval, sima dumaval elerte, hogy itt pityeregj erte, es meg az is megfordult a fejedben, hogy bocsanatert esedezz! 😃😃😃

Hidd el, hogy van valami gaz a sraccal, hiszen van takargatni valoja!

Ha komolyan es oszinten gondolta volna a kettotok ismerkedeset, akkor 1. viszonozza a kepkuldest, es 2. nem torodik bele, hogy lekoptattad, hanem teper erted.

Egyik sem valosult meg. Az is lehet, hogy egy tavoli ismerosod hulyitett, csak te nem tudod. Jol tetted, hogy lezartad, es ne, ne kerj bocsanatot - NINCS MIERT!

2022. okt. 11. 20:31
 15/19 anonim ***** válasza:
93%
Nincs miért bocsànatot kérned. Ha pozitív boldog kapcsolatra vágysz kerüld! Vagy hazug ès ki tudja hogyan nèz ki, vagy betegesen önbizalom hiányos amiből megint csak jobb kimaradni. A betegesen önbizalom hiànyos partnernél kevés rosszabb lesz. Azt fogja hajtogatni magànak, hogy te túl jó vagy neki, ebből jön majd a beteges fèltèkenység blabla
2022. okt. 11. 20:53
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Neked van bűntudatod? Amikor te nyílt kártyákkal ismerkedtél, ő valamiért az arcát se vállalja?

Jól elbeszélgettetek. De jó. Lehet a szomszéd 65 éves Józsi bácsival dumáltál. Nem tudhatod.

2022. okt. 12. 10:53
 17/19 Noren1989 ***** válasza:
Am a frici nem kamuképekkel blattolt végig?
2022. okt. 12. 12:09
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem játszik korrekten, valami ott sántít.
2022. okt. 12. 21:11
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
16-os: kajak valami ven manus recsizett egy jot szegeny meg itt aggodik 😂😂
2022. okt. 13. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!