Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előbb vagy utóbb szóba kell kerülnie valamilyen szexuális témának, különben valamelyik/mindkettő fél meg fogja unni egymást? Mik a tapasztalatok, vélemények? F
A szex is ugyanolyan természetes téma, de nyilván olyan emberekkel beszélsz róla, akikkel bizalmasabb a kapcsolatod.
Nekem vannak barátaim, akikkel nem beszélgetünk szexről, de nem is napi szinten tartom velük a kapcsolatot. Van olyan, hogy kimerül egy beszélgetés, ilyenkor új élményeket kell szerezni, nem lehet mindig mély beszélgetéseket folytatni.
Párkapcsolatban vagy ismerkedésnél viszont mindig előjött a szex téma, mielőtt megtört, beszélgettünk róla. Én úgy gondolom, muszáj is, meg lehet kérdezni ki mit szeret, és emiatt a nyitottság miatt nekem soha nem volt kínos szexem. És akkor ott van a védekezés téma, azt tényleg muszáj megbeszélni.
A szexről elvontan tudok beszélni, de nem beszélnék a saját szexuális életemről olyanokkal, akik nem részesei. Meg a szexről beszélgetni baromi unalmas. Olyan, mintha valakik mindig felhoznák, hogy csinálnak rántottát. A világon millió izgalmasabb téma van.
Na meg vannak azok a faszik, akiken érzed, hogy alig várják, hogy mondj valami kétértelműt, hogy a szájukat nyaldosva kajánkodhassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!