Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hét után ciki messengeren “megköszönni” egy srácnak, hogy visszajelölt ismerősnek?
Nem ismerjük egymást, de Bejelöltem és visszajelölt.
Jó lenne, ha a beszélgetés valahogyan elindulna. Azt hittem, hogy valamit fog írni, de nem. Viszont 1 hét után már nem látom túl sok értelmét és nem szeretnék nyomulósnak tűnni.
Arra gondoltam, hogy írok neki pár sort, amiben csak megköszönöm, hogy ismeretlenül visszajelölt, de félek, hogy ez nyomulós főleg hogy én vagyok a nő.
Hol ismerted meg?
Csak az utcán, vagy a barátokon keresztül, esetleg munkában, egyetemen?
-utcan: szia xy. Bocs hogy ismeretlenül rád írok, de volt rajtad az a csizma ami nagyon tetszene a fiutesomnak, meg tudod mondani a márkát? Jól néztel ki benne.
- egyetemen: szia xy, bocs hogy ismeretlenül írok, te is az xy órára/szakra/golyapartira mész stb...
Nyilván ezek kissé levagosak, de úgyis az a cél...:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!