Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, azért ez a típusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, azért ez a típusú pasi, sokatoknak bejön, nem?

2022. okt. 9. 13:51
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
A kőgazdag vállalkozó hülyegyereke típus? Nemköszi
2022. okt. 9. 13:59
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Spoiler: Itt egy nyomi tette fel a kérdést, és a totalcaros videoban egy autó szerepel.
2022. okt. 9. 14:00
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Milyen típusú?

Nagypofa, bunkó stílus, és azt hiszi, hogy a kocsitól nőtt 3 centit a farka?

Mert percek óta tekergetem a videót, de csak a kocsit mutatja. A pasiról nem derült ki semmi.

2022. okt. 9. 14:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ízlése, ruhaválasztását alapul véve nulla az önismerete. Menekülök az újgazdag típusú emberektől. Az ilyeneknél a pénz mennyisége fordítottan arányos a kifinomultsággal.
2022. okt. 9. 14:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ennek göndör a haja, ami nálam azonnali kizáró ok, bocsi. A hullámos még belefér, de a göndör abszolút nem.
2022. okt. 9. 14:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem az újgazdag luxus csodálatos autóm van típusú férfiakat. Nem lesz attól valaki sem szebb sem jobb legalábbis az én szemembe. Aki az autójával akar villogni, annak önbizalma nincs és azzal akar fogni csajokat mert egyedül nincs mersze. Egyébként az ilyen férfiak általában nem szeretik a pàrjukat eléggé mindig másokat szédítenek. Egy jó kocsitól nem lesz senki gerincesebb ember, sem értékesebb. Én kerülöm az ilyen férfiakat.
2022. okt. 9. 15:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem jön be, ronda.
2022. okt. 9. 16:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Arc az van. Világvége.
2022. okt. 9. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!