Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mitől lehet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mitől lehet, hogy újra ezt érzem?

Figyelt kérdés
Nem olyan régóta ismerkedek egy lánnyal az egyik közösségi oldalon, sohasem láttam még, mégis egyik napról a másikra megváltozott bennem valami. Régebben is volt ilyen, és akkoriban és elég sok lányban csalódtam, és az is benne van, hogy ez is így fog végződni, de nagyon régen éreztem ilyen jóleső érzést. Előtte elég sokáig inkább közömbös, rideg voltam a lányokkal kapcsolatban, de most megint olyan, mintha visszatértek volna ezek a természetes, egészséges érzelmek belém.

2022. okt. 7. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Tisztázd le vele ő mit akar tőled

Így nem lesz csalódás

2022. okt. 7. 22:33
 2/6 A kérdező kommentje:
#1 A héten felvetettem a találkozó lehetőségét, de dolgozni fog. Ezek után nagyon arra hajlottam, hogy itt lehet, hogy jobb lesz sajnos elfejteni a lányt, de nem érzem azt, hogy hazudna. Ha majd a második felvetésre se fog összejönni, akkor már szerintem sanszos lesz sajnos, hogy nem nagyon lesz ebből semmi se.
2022. okt. 7. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:

És ajánlott legalább valami alternatív lehetőséget helyette, egy másik alkalmat/időpontot ?

Mert ha nem, akkor valóban felejtsd el.

2022. okt. 8. 06:16
 4/6 A kérdező kommentje:
#3 Sajnos ez nem jött szóba, és ezért vagyok inkább pesszimistább a dologban.
2022. okt. 8. 07:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Hat nem ok nélkül. Olyan nincs, hogy valaki 0-24 dolgozik heti hét napot. Meg gyári munka esetén sem. Ez a csaj nem akar semmit.
2022. okt. 8. 07:52
 6/6 A kérdező kommentje:

#5 Erre szokták azt mondani, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akarja.

Olyan rossz ez, hogy valakivel el kezdesz ismerkedni, úgy tűnik, hogy a közös témák is megvannak, aztán meg a valóságban meg nem lesz ebből semmi, vagy csak talán lesz, de ritkán.

Régebben voltam olyan idióta, hogy egy lánnyal neten több mint egy évig írtam Facebookon, de abból se lett semmi persze, de ott egy jó párszor felvettem a találkozás lehetőségét. Utólag rájöttem, hogy pár hétnél tovább nem érdemes az ilyet húzni, mert könnyen megkedvelhetjük azt a bizonyos személyt úgyis, hogy még nem is láttuk élőben.

2022. okt. 8. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!