Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez miért történik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez miért történik?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akit birzasztóan kedvelek, sőt.... tudom, ő is nagyon kedvel engem, de van barátnője és egy gyönyörű kisfia.

Tudom, érzem, hogy a lelkünk közel van egymáshoz, szavak nélkül is tudjuk. Én viszont meguntam ezt az egészet, amit lélekben művelünk, mert csak szenvedek. Elmondtam neki, hogy hagyjuk egymást békén, ne us akarjon a közelembe jönni, sőt felmondtam.

Erre azt láttam, hogy elkeseredetten nézett rám, borzasztóan sajnáltam, de sajnos nekünk nincs együtt jövő, ha 10 évvel korábban találkozunk lett volna.

Szerintetek ezek alapján ő is érez valamit? Soha nem mondta ki, de érzem.

2022. okt. 7. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánvalóan igen ahogy leírtad a reakcióit nem hinném hogy csak úgy közömbösen lett volna a közeledben.
2022. okt. 7. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mit foglalkozol vele? Gyereke van és párja.

Neked ez semmit nem számít?

Ha annyira oda lenne érted akkor veled lenne.

Sajnos ilyen az élet, felejtsd el, ne akard a gyerekét tönkretenni, meg amúgy is feltételezhető hogy vissza menne hozzájuk.

Nem is tudom felfogni, hogy minek foglalkozol gyerekes apával még ha gondolatban is.

Semmi értelme, sok szingli van, rájuk koncentrálj.

Tarts ki, ez is elmulik és mivel jól cselekedtel lehet az Igazi jön kovetkezoleg! :)

(Ja, romantikus lélek vagyok, nézd el)

2022. okt. 7. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A nőjével is gondolom lelkitars es biciszemek. Aztán mégis mit muvel mögötte.

Eez egy álarcba bújt gerinctelen ember.

Örülj h nem te szívsz mellette

2022. okt. 8. 00:45
 4/4 anonim ***** válasza:
*bociszemek
2022. okt. 8. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!