Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy fejeznétek ki magatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fejeznétek ki magatokat h nem ok a dolog ha bepróbálkozik ?

Figyelt kérdés

Kint élek egyetem óta. Neten elkezdtem beszélgetni valakivel, aztán ez egészen éve tartott. Cukkolódások, képküldések azért mentek.

Végeztem az egyetemmel, visszajöttem így találkoztunk természetesen. Első alkalommal csak beszélgettünk, jóízűen. Másodikon már kereste a fizikai közelségem, tehát a netes beszélgetések nemcsak unalomból adódtak, hanem mert tényleg akart tőlem. Mivel én tervezem a visszaköltözést, (ezt ő is tudja) nem is tudom mit gondolt. Pár alkalmas futókalandra benevezek veled? Hát köszi, elég nagy pofont adott mindezzel. Pláne, hogy megkedveltem ez idő alatt. Hogy közölnétek vele, hogy bocs, de ez így nagyon nem kéne. Nem is tudom igazából, hogy legyek bunkó ahogy ő, vagy kulturált módon közelítsek a témához. Meglepődtem azért.

2022. okt. 4. 13:10
 1/10 A kérdező kommentje:
Illetve szerintrtek egyértelmű, hogy ilyenkor vége a kontaktnak?
2022. okt. 4. 13:14
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Ez engem is sértene nem kicsit.

Én magamban szoktak puffogni es csak ignorwlom a másikat magyarazatok nelkul. Arra sem tartom már ilyenkor a másikat, hogy egyáltalán indokoljak neki.

Olyanokat szoktam mondani írni hogy nem érek rá most se jó meg most se. Szépen el is kopnak a p.csába. őszinte beszélgetést is kizárok ilyenekkel. Arra sem méltatom.

Megtudtam hogy egy primitív ösztönlény, nekem ennyi elég is. Primókkal nem állok le vitatkozni.

2022. okt. 4. 13:18
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
*magamban szoktam csak puffogni és ignorálom
2022. okt. 4. 13:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"Cukkolódások, képküldések azért mentek."

Akkor most mit csodálkozol?

2022. okt. 4. 13:35
 5/10 A kérdező kommentje:

En is magamban puffogok.

Kati53, azért nem a pnám küldtem el neki, ill. ha vki komoly kapcsolatot keres akkor is küld képet meg cukkolódok.

Úgyh ez nem erv..

2022. okt. 4. 13:54
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Edd meg, amit főztél, kérdező.
2022. okt. 4. 14:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mivan? No vagyok, meg feminista meg minden, de most ezzel mi a baj pontosan?

Maga hogy beprobalkozik, vagy hogy tul hamar?

2022. okt. 4. 15:11
 8/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy 2 év beszélgetés után reméltem, hogy azért nem csak a pnát látja bennem..
2022. okt. 4. 15:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
De miert hiszed, hogy csak azt latja?
2022. okt. 4. 15:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Randizni nem hív, most is csak az van megbeszélve, hogy találkozunk ha erre jár, de nekem már nincsen kedvem. Semmit nem is mond arról, hogy várná-e a talit, egyszer mondta, hogy kedvel de az nyilvánvaló. Na meg ami nekem szinte egyértelművé tette, hogy inkább csak sunnyog, hogy amikor próbáltam errefelé terelni a beszélgetést, akkor kihátrált. Továbbá amit elmondtam, hogy tudja azt, hogy tervezek visszamenni.
2022. okt. 4. 15:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!