Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? Hogyan miként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Hogyan miként lehetne más?

Figyelt kérdés
Sziasztok előre is elnézést kérek a helyesírási hibákért remélem nem okozz majd számotokra gondot. Próbálok minél több információt leirni és bízni benneteket hátha kapok választ a kérdésemre. 26 éves vagyok 178cm magas pozitív, vidám kisugárzású ember. Volt már jopár parkapcsolatom azonban az utóbbi 4éves parkapcsolatom után nagyon nehez. Soha nem volt gondom a csajozasban sőt mondhatni nagyon is jól megy. Azonban amire én vagyok egyszerűen nem találok egyfolytában csalodasok tengere. Kicsit nehezen nyilok meg nehezen mutatom ki az érzéseim. Igazából félek. Ahogy kimutattom az érzéseim mintha utána már nem úgy erdekelnem őket. Pedig én csak arra vágyok hogy tiszta szívből szerethessek és szeressenek ahol lehetek igazán önmagam és nem félni attól hogy ki használnak vagy össze törjék a szívem. Mint ahogy fent írtam soha nem volt gondom a csajozassal. Nem nagy kepusegbol de falnak a nők de amire én vágyok igazán nem kapom meg. Én nem akarok csak szimpla laza vagy szex kapcsolatot nem akarok szerető lenni senkinek sem. De csak ilyen nők találnak meg. Ha meg esetleg nincs is senkije sem akkor is csalódás a vége. Nem tudom mi lehet a baj lehet ilyen a kisugarzasom? Azon is gondolkoztam már lehet hogy többet kellene sporolton utóbbi időben elég kövér lettem.
2022. okt. 4. 03:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban nem hiszem, hogy a kulsoddel van baj. Meg a helyesírás is elmegy csak-csak….de egyszerűen fajt olvasni a szöveget, egy helyes szerkezetű vagy szó rendű mondat nem volt benne, ha így is beszélsz, akkor érthető, hogy a nők többsége miért csak szexelni akar. Minden bantas nélkül én nem a kondit, hanem az olvasást javaslom.

24N

2022. okt. 4. 06:03
 2/2 anonim ***** válasza:

"soha nem volt gondom a csajozassal" - azért találsz csajokat.

Majd belejössz a társkeresésbe is, és akkor társat fogsz találni.

2022. okt. 4. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!