Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na ez miért lehet férfinak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ez miért lehet férfinak?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi kolléga, közeledtünk egymáshoz, de egyikünk sem egyedülálló, így sztornó a téma, ő azt us mondta, nem érez irántam semmit.

Na egyik nap másik osztályon dolgoztam. Jött be meglátott és nem értette , mit keresek ott. Mondom ezen az osztályon dolgozom ( úgy értette, hogy átheyeztek oda) lefagyott az arca és csak mereven nézett rám, amikor mosolyogva közöltem csak pár napra raktak át.

Ha nem érdeklem, a sorsom miért érdekli ennyire? Miért reagált így?

2022. okt. 4. 02:28
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem fog ne aggódj!
2022. okt. 5. 00:13
 12/23 anonim ***** válasza:

3-as & 6-os kiégtem. XD

Amúgy több mint valószínű hogy ez a kettő verzió nem alaptalan.

Tudjuk, hogy az ember alapjában véve irigy természetű. És ja mivel látja, hogy buta, naiv kislány vagy biztos gondolta magában:

'Így nehezebb lesz befűznöm!'

Esetleg jó kollégaként tekint rád, de az agyadért biztos nem kedvel, inkább szórakozik rajtad mivel 12 éves kislány szintjén vagy.

De ciki vagy, tiszta szégyen, hogy léteznek ilyen nők.

🤦‍♀️

2022. okt. 7. 14:47
 13/23 A kérdező kommentje:
12- Nagy emberismerő vagy pár sorból. A hozzád hasonló agytrösztből is van pár.
2022. okt. 7. 19:14
 14/23 anonim ***** válasza:

Okay, én vagyok a hülye, de akkor lenne pár kérdésem feléd:

'Adott egy férfi kolléga, közeledtünk egymáshoz, de egyikünk sem egyedülálló, így sztornó a téma, ő azt us mondta, nem érez irántam semmit.'

Tényleg? Ha nem vagy szingli akkor téged miért érdekel, hogy mit gondol egyáltalán?

Ez ami főleg nem fér a fejembe. Ennyire vágysz más férfira, vagy ennyire nem kapod meg a mostani pasitol amit kellene?

Ha más felé kacsintgatnál, akkor miért nem hanyagolod a pasid? Attól félsz ugye, hogy két szék közül padlóra kerülsz? :D

Amúgy meg ha tényleg nem érdekled, mert kijelentette, akkor miért variálsz? Miért nem hiszed el neki, hogy semmi esélyed? Azt hiszed, hogy csak úgy otthagyja a nőjét érted, vagy nyugodtan benne lennél egy kis kalandba, mint egy erkölcstelen, gátlástalan r*b*?

A legfontosabb kérdés :

Minek nevezzelek, butának, vagy r*ngy*nak inkább?

Mert drága kérdező ez a kettő lehetőség van csak, ezelőtt nem akartam ezt írni, de ha már nekem válaszoltál, míg a többinek nem, akik szivattak, akkor én is vissza fizetem a kölcsönt....

Nem is értem, hogy egy kis figyelem miatt más férfitól miért viselkedsz úgy mintha egyedül lennél.

Eléggé gáz csak szólok. XD

2022. okt. 7. 19:30
 15/23 anonim ***** válasza:

Ja, bocs válaszoltál, csak a többinek nem írtad, hogy az IQ-ük megkerdojelezheto, míg nekem simán, de gondolom azért, mert nem bírod a gyurudest.

(Ha nem bírod, minek tetted fel a kérdést?)

Habár be kell valljam azt sem értem, hogy miért reagáltál így, mert 3 verziót is feltuntettem.

De csak az egyik okozott gondot. Valami csak van mögötte, valami igazság ezek szerint.

Amúgy ha nem tudnád, a buta, naiv jelzőket nem úgy értettem, hogy az intelligenciád nincs a toppon, hanem inkább, hogy tapasztalatlan vagy. Ami nem jó, mert a legtöbb pasi ezt látja és kihasznalja.

Még csak gondolom maximum egy pár elejtett bók, flört volt a kollégáddal de már rajta filózol hogy ugyan miért reagált úgy.

Így ha szingli vagy, ha nem, nem kéne viselkedni, gondolkodni, mert az a pasas csak ágyba vinne, vagy tényleg nem erdekled.

Ehelyett, hogy ilyen kicsinységeken 'traumatizalod' magad inkább a pasiddal kellene feldobni a mindennapokat és ha úgyse jó, vagy már nem szereted (szeretitek egymást) akkor legyen vége DE semmiképpen NE foglalt csávókkal foglalkozz, mert csak fölösleges fájdalmat, szégyent okozzol onmagadnak.

Elvégre sok egyedülálló férfi létezik....

2022. okt. 7. 20:10
 16/23 A kérdező kommentje:

14- fogalmad nincs arról, hogy én miben vagy hogyan élek. Örülök, hogy ilyen okosnak hiszed magad, csak qvara nem látsz bele senki életébe.

Ítélkezni, azt könnyű! Ahhoz mindenkinek van esze amíg egyszer pórul nem jársz. Kívánom tapasztald meg és majd rájossz.

2022. okt. 8. 08:15
 17/23 anonim ***** válasza:

Asszondtad nem jó emberismero vagyok, erre leirtam egy csomó mindent, sőt kerdeztelek is.

Ha annyira okos vagy akkor valaszolhattal volna vagy elmagyarazhattad volna a szitud, de hát qssolsz, MERT IGAZAM VAN!

2022. okt. 8. 09:13
 18/23 A kérdező kommentje:
Qvara nincs igazad, csak nem fogok olyan embernek magyarázkodni, aki arra sem veszi a tiszteletet , hogy másokkal normálisan és intelligensen beszéljen. Szóra sem méltó
2022. okt. 8. 22:15
 19/23 A kérdező kommentje:

Menjek innen, a saját kérdésekmből?

Menj Te, ha nem tetszik! Szia!

2022. okt. 9. 06:13
 20/23 anonim ***** válasza:

Nekem itt tetszik, 7-es írta hogy tetszik a kérdés...

6-os azt írta, hogy szereti az ilyen naiv nőket, mert könnyű kihasznalni! Az összes többi csak ugyanazt írta mint én... 16-os idiotanak és ribizlinek nevezett.

Ne add már úgy elő, hogy csak én vagyok a hunyó. xD

Egyedül én vagyok az, aki próbálta elmagyarazni, hogy nem jó a visszonyulasod a dolgokhoz, 15-os bejegyzésem erről szólt.

De gondolom figyelembe se vetted pedig kár, mert segítő jelleggel írtam azt a kommentet.

Most is fel vagy fujodva, mint egy lufi ahelyett, hogy egy kicsit gondolkodnal azon hogy vajon van a egy kis igazság amit írtunk.

Mert ha csak én írtam volna akkor okay alairom én vagyok a

bunkó, de ha kb mindenki azt írta akkor csak benned van a hiba!

Elvegre itt az emberek őszinték, nem játszanak sokat, kedveskednek, frankón megmondjak mi a véleményuk és hiába nem tetszik de a végeredményen nem változtat.

Naiv vagy és nagyon könnyen sertodekeny, indulatos.

Én a helyedben örülnék hogy senki nem kímélt és elgondolkodnek azon amit írtak...

2022. okt. 9. 09:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!