Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem is fog?

Figyelt kérdés

Elvenni.

5eve vagyunk együtt.

Előző kapcsolatombol van kislányom, viszon közös gyermek is van aki lassan 4eves. Csak együtt élünk, még nem házasodtunk meg. Vagy már lehet else fog venni? Nm mintha zavarna így a kapcsolat, csak furcsa..köszönöm a választ

2022. okt. 3. 14:51
 1/5 A kérdező kommentje:
Helyesírási hiba van, tudom, szándékosan.
2022. okt. 3. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltetek erről valaha? Lehet, hogy ő nem házasság párti.
2022. okt. 3. 15:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Volt róla szó már, de annyi, ha én nem hozom fel a témát ő nem hozza, de mar lassan 40eves,meg 2gyerek is van, én házasodnék vele, de lehet ő nem.
2022. okt. 3. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Elég valószínű, hogy mar nem fog elvenni. 5 éve együtt, 4 éves a közös gyerek: ki se ismerted, hogy kinek szülöd a következőt. Ilyen esetben inkább azzal foglalkozz, hogy megmaradjon. A kapcsolat amúgy minden téren rendben van?
2022. okt. 3. 16:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
1 év után szültél? Miért venne el? Minden megvan ugyanúgy és majd válni se kell.
2022. okt. 3. 16:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!