Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kerüljek hozzá közelebb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kerüljek hozzá közelebb?

Figyelt kérdés
Van egy srác a baráti körömben aki tetszik. Nem szoktunk beszélgetni, max személyesen egy keveset, de az is csak ilyen semmilyen. Néha húzza az agyam vagy poénkodik, de ezen kívűl semmi. Viszont én szeretnék akár kettesben is lenni vele, de sosincs rá alkalmam. A legjobb haverja szerelmes belém szóval ez is nehezítő tényező, mert gyerekkori legjobb barátok. Tudja a srác is, hogy oda van értem a haverja. Szerintetek, hogy kéne kipuhatolóznom hogy én tetszem e neki, vagy hogy érjem el nála a kezdeményezést? Egyébként sokat néz ha a társasággal vagyunk, illetve nagyon kedves. 19/ L 25/F

2022. okt. 3. 12:12
 1/10 anonim ***** válasza:
28%
Ha tényleg olyan jó barátok a haverjával akkor sehogy sem fog kezdeményezni, mert nem akarja hátbatámadni őt. Már ha egyáltalán szeretne is bármit veled.
2022. okt. 3. 12:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a haverjának tetszel, nem fog kezdeményezni nálad. Ez ilyen bro kódex.
2022. okt. 3. 13:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Jó és mit csináljak, hogy ne egy ilyen “kódex” döntsön? Tudja ő is jól, hogy a haverjának nincs esélye mivel drogozik, én pedig nem bírom ezt. A srác nem drogozik és ő is próbálja lebeszélni a haverját, de nem sikerül.
2022. okt. 3. 13:20
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

"Nem szoktunk beszélgetni, max személyesen egy keveset, de az is csak ilyen semmilyen. Néha húzza az agyam vagy poénkodik, de ezen kívűl semmi."

Mi tetszik neked rajta? Ha akart volna, már közeledett volna ő. Jobb, ha elengeded.

2022. okt. 3. 13:54
 5/10 A kérdező kommentje:
A felfogása mindenről, meg hát azért van bennünk sok közös is. Jóképűnek is tartom. Elég csendes srác, nem nagyon beszélget senkivel. Néha van az a pillanat amikor elengedi magát akkor szokott velem beszélgetni személyesen. De alapvetően csendes. Szerintem a haverja miatt nem kezdeményezett volna, ha akart volna sem. Én pedig onnan gondolom, hogy lehetne köztünk valami, hogy én vagyok az egyetlen lány aki iránt érdeklődik valamennyire, természetesen nem tőlem szokott. Illetve megszokta jegyezni, hogy csinos vagyok, vagy szép hajam stb. Ha meglát azonnal mosolyogni kezd. Viszont én is. Szeretnék közelebb kerülni hozzá.
2022. okt. 3. 16:58
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
Kati53 leírta. Ha akarna bármit a srác, közeledne.
2022. okt. 3. 19:05
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
De rohadt fontos információ az, hogy jó képű :) Semmi másért nem kell neked, csak hogy villoghass vele, mert "Jó képű".
2022. okt. 6. 00:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, néhányaknak miért kell ilyen lekezelően beszélnie szegény kérdezővel..

Kérdező: sajnos a haverja miatt szerintem se túl szerencsés a helyzet, maximum annyit tudsz tenni, hogy Te mész oda hozzá beszélgetést kezdeményezni és meglátod, hogyan reagál. Ha szívesen beszélget Veled, akkor finoman bátoríthatod őt, legyél vele kedves, Te is megdicsérheted akár valamilyét, aztán alakul. Viszont azért ne akaszkodj rá, ne legyél túl sok. Ha pedig nem beszélget olyan szívesen Veled / gyorsan eltávolodik, akkor hagyd őt.

2022. okt. 6. 02:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Fontos információ igen. Mivel az volt a kérdés, hogy mi tetszik benne. Nem villogni akarok vele…
2022. okt. 6. 15:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Kedves srácok is szeretnek dugni.
2022. okt. 7. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!