Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ghostingoló csaj Tinderen. Érdemes az ilyeneket jelenteni?
Hiába jelented, nem szegte meg a felhasználási szabályokat. Nincs olyan szabály, hogy kötelező válaszolni annak, akivel korábban cseteltél.
Persze emberileg egy toprongy, ha tényleg ok nélkül ghostingolt.
Igazából ne ülj neki túl nagy elvárásokkal, és akkor nem fogsz koppanni. Valószínűleg nem a tinderen fogod megtalálni életed szerelmét.
Miért lennék bunkó? Én nem csináltam ilyet, velem már viszont sokszor. Mivel azonban rendben van az onertekelesem, ezért nem sértődök meg ilyesmin és veszem magamra.
A gondok nálad vannak.
Igen, van olyan, hogy élőben oda mész valakihez, leszolitod, radnez és elfordul. Az interneten ez a ghosting. Az meg, hogy ilyen elvárásokat támasztasz egy vadidegen fele, hogy meg indokolja, miért lép le…volt olyan kapcsolatom, ami szinten így ért véget és mégsem itt idegeskedem miatta, hanem azóta már van egy tok jó kapcsolatom. Bár nyilván ehhez ész és önbizalom is kellett, nyilván egyszerűbb itt sirakozni…
#15: így van!
Eleve nem kell túldimenzionálni az ilyen felületes online kapcsolatok jelentőségét.
Kérdező! ismerkedj offline, és ne siránkozz.
Lehet jelenteni, csak épp nincs értelme.
Sokan azért nem válaszolnak, mert egyszerűen nem tudnak-
Ismerek egy teljesen átlagos, vidéki lányt, 1200+ fiú húzta jobbra.
Velem a következő esett meg a napokban:
Én: szia, hogy telik a hétvége?
Csaj: jól, egészen addig, amíg nem írtál
Mondom, WTF? Jelentettem sértő üzenet miatt. Másik fiókból felnéztem 2 nap múlva, ugyanúgy ott volt a csaj a pakliban. Nem foglalkoznak vele, mivel a nők vonzzák a férfiakat a platformra, akik a pénzt hozzák. A férfiakat már a legkisebb dolog miatt bannolják, kb elég, ha csúnyán nézel az egyik képeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!