Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakban mennyire van jelen a vágy/lelki igény arra, hogy szeretgessenek valakit?
Ugyan azok a vágyaink.
A párom nem ilyen mint én .
Hiányzik a gyengédség az intimitás nekem is.
Ha gondolod írj rám , és találunk megoldást a problémádra!
47f.
A legtöbb férfiban rettentően jelen van és bennem is. Tényleg az egyik legjobb dolog, ha van kit szeretned és viszont szeret ez a valaki. De én próbálom elnyomni magamban ezt.
Egyébként biztos fogsz ilyet találni csak a adj időt az ismerkedési szakaszotoknak. Nem kell elsietni a dolgot.
Sokunkban jelen van, érzelmi intelligenciaszint kérdése. Én is bújós vagyok, szeretek gyönyörködni a páromban, amikor van. Viszont nem vagyok tapadókorong.
Sok nővel találkozom viszont, aki nem igényli az ilyesmit. Volt, aki egyáltalán nem, csak voltunk egymás mellett, mint két barát, amikor kedve volt, akkor meg szex, és ennyi volt a gyengédség. Más meg azt várta el, hogy ide menjünk, oda menjünk. Igazából szabadidős partner kellett neki, jól megvolt intimitás, bújás nélkül. Nem beszélve azokról, akik bankautomatának tartják a párjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!