Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki sokszor megbánt, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki sokszor megbánt, de mindig megmagyarázza hogy ő nem mondott semmi rosszat és én értem rosszul, az lehet hogy ő tényleg nem érti hogy amit mond az bántó?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul érzem magam emiatt, őt nem zavarja különösebben, jót alszik, én meg éjszakátat nem alszok és csak ezen jár az eszem, hogy én értem mindig rosszul. De más embereket akkor miért nem értek férre? 😕
2022. okt. 1. 23:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"Ismét képtelenek vagytok egy választ értelmezni, de nyomkodjátok a pirosat (merthát', már elszidtátok a kérdésből az egyik felet) gondolkodás nélkül." Nyugi 9-es! Itt mindig ez egy...
2022. okt. 2. 07:11
 12/15 anonim ***** válasza:
"Volt egy párom, akinek, ha épp olyan hangulata volt, bármire kiakadt. Pl. megbántódott azon, hogy teljesen normális hangsúllyal mondtam neki, hogy légyszi, vidd le a szemetet. Vagy bocsi, most épp nem érek rá, mert dolgozom." Szerintem itt is hasonlóról van szó.
2022. okt. 2. 07:12
 13/15 anonim ***** válasza:

"sokszor megbánt"

Én nem adnék rá neki több alkalmat, hogy megbántson.

2022. okt. 2. 09:55
 14/15 A kérdező kommentje:
13as sajnos ez nem fog menni, mivel a férjem és van egy egy éves gyerekünk. Mióta itthon vagyok vele és nincs kb rajta kívül semmi felnőtt társaságom azóta tűnt ez fel. Előtte munkahelyen volt jó társaság, jól éreztem magam.
2022. okt. 2. 10:03
 15/15 anonim ***** válasza:

Keresd meg a régi barátaidat/barátnőidet, beszélgess az üzletekben, kell a felnőtt társaság.

Tisztázd a férjeddel, hogy neked mi esik rosszul, és kérd meg, hogy ezt értse meg, és tartsa tiszteletben.

2022. okt. 2. 10:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!