Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem van ilyen érzésem?
Damon te szemét! :D
Ne agyalj ezen! Majd lesz neked is valakid, addig is koncentrálj valami másra, pl. hobbi, sport.
Daemon mindig tudja a show-t csinálni! Nagy nagy piros pont neki :D
De, hogy válasz is legyen: Sokan érzik ugyanezt (najü, ez közhely volt), a legjobb amit tehetsz hogy ismerkedsz bátorsággal, és nem veszed fel ha kapsz egy-két elutasítást. Idővel belejössz, megtanulod mit lehet, kell vagy egyáltalán mit szabad mondani., 19 vagy, most kezdődik az élet neked, vidámsággal és kitartással, bármit elérhetsz. Have fun!
Rengetegen éreznek így sajnos! Én is sokáig így éltem, de rá kellett jönnöm, hogy az ég világon semmi értelme tönkretenni magam. Magány, elkeseredettség, ezek mind olyan érzések, amik meggátolnak a boldogságban.
Ha mindig arra gondolsz, hogy nem vagy boldog, nem is leszel az!
Én próbáltam kilábalni ebből és sikerült is. Olyan dolgokat csináltam, amiben sikerélményem volt. És ráálltam a pozitív gondolkodásra. Tanulok, és ez az egyik legfonotsabb az életemben. Ha te is tanulsz legyen ez az első! Legyél sikeres abban, amit csinálsz és boldog leszel. Boldogtalan ember a párkapcsolatban sem lesz boldog!
Ne másokra figyelj, hanem saját magadra! Te legyél a középpont, próbáld magadat boldoggá tenni. Ne másokat figyelj! Másképp nem megy.
Persze, tudom milyen érzés. Mész az utcán és boldog párokat látsz. Utána meg arra gondolsz, neked miért nincs...
Gondolj inkább arra, hogy neked is lesz! :D Csak ki kell várni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!