Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem van ilyen érzésem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem van ilyen érzésem?

Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok és olyan érzés fog el mostanában hogy én nem kellek senkinek és nem is lesz párom... emiatt annyira rossz a közérzetem, látva hogy mások milyen boldogok együtt.. más is van ezzel így? nem tudom mit csináljak
2010. szept. 26. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
22%
nekem van barátnőm.
2010. szept. 26. 18:27
 2/8 Holdtündér ***** válasza:

Damon te szemét! :D

Ne agyalj ezen! Majd lesz neked is valakid, addig is koncentrálj valami másra, pl. hobbi, sport.

2010. szept. 26. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt nagyon régen... aztán rájöttem, hogy a lehetetlentől félek, mert az történik a világban amit én megteremtek. Úgy alakitom a világot ahogy akarom... és tudom, hogy nem lesz olyan időszak, hogy ne kelljek valakinek. Valakinek biztos kellesz, csak még nem tudatosult benne.
2010. szept. 26. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Daemon mindig tudja a show-t csinálni! Nagy nagy piros pont neki :D

De, hogy válasz is legyen: Sokan érzik ugyanezt (najü, ez közhely volt), a legjobb amit tehetsz hogy ismerkedsz bátorsággal, és nem veszed fel ha kapsz egy-két elutasítást. Idővel belejössz, megtanulod mit lehet, kell vagy egyáltalán mit szabad mondani., 19 vagy, most kezdődik az élet neked, vidámsággal és kitartással, bármit elérhetsz. Have fun!

2010. szept. 26. 18:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Detto velem is így van

:s

2010. szept. 26. 18:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Rengetegen éreznek így sajnos! Én is sokáig így éltem, de rá kellett jönnöm, hogy az ég világon semmi értelme tönkretenni magam. Magány, elkeseredettség, ezek mind olyan érzések, amik meggátolnak a boldogságban.

Ha mindig arra gondolsz, hogy nem vagy boldog, nem is leszel az!

Én próbáltam kilábalni ebből és sikerült is. Olyan dolgokat csináltam, amiben sikerélményem volt. És ráálltam a pozitív gondolkodásra. Tanulok, és ez az egyik legfonotsabb az életemben. Ha te is tanulsz legyen ez az első! Legyél sikeres abban, amit csinálsz és boldog leszel. Boldogtalan ember a párkapcsolatban sem lesz boldog!

Ne másokra figyelj, hanem saját magadra! Te legyél a középpont, próbáld magadat boldoggá tenni. Ne másokat figyelj! Másképp nem megy.

Persze, tudom milyen érzés. Mész az utcán és boldog párokat látsz. Utána meg arra gondolsz, neked miért nincs...

Gondolj inkább arra, hogy neked is lesz! :D Csak ki kell várni!

2010. szept. 26. 18:41
 7/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm igazatok van :)
2010. szept. 26. 18:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez különös mert nálam tök ugyan ez a szitu:D pont ugyan ezt szoktam érezni és én is 19 vagyok nah meg persze srác:P... Habár nekem már 2szer összjött de csak kihasználtak és nem volt vmi hosszú:S...
2010. szept. 26. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!