Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van újabban ilyen kevés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van újabban ilyen kevés kérdés ebben a kategóriában?

Figyelt kérdés
Meg az emberekben is
2022. szept. 30. 15:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Az összes kategóriában kevesebb, másabb, vagy kb. mindig ugyanazok a kérdések egy ideje. Nem érdeklik már az embereket annyira az oldal szerintem.
2022. szept. 30. 15:09
 2/17 anonim ***** válasza:
13%
Mert a aki őszintén válaszol azzal lepontozzák. Sok a véresszájú is.
2022. szept. 30. 15:18
 3/17 anonim ***** válasza:
Azzal=azt
2022. szept. 30. 15:18
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ellettek uldozve .
2022. szept. 30. 15:22
 5/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon sok kamu kérdés volt régebben amik mögött nem is volt semmi.

Szerintem kezdik elengedni a dolgot.

2022. szept. 30. 15:23
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Kiöregszenek a sorozatkérdezők.

Esetleg komolyabb moderátori tevékenység...? "Ébresztő fiúk, mozgolódás támadt!"

2022. szept. 30. 15:25
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok a rosszakaró már.
2022. szept. 30. 15:28
 8/17 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a nyári kérdés mennyiséghez képest van kevesebb. Nyáron sokan szabin vannak vagy szünet van a suliban, ezért van akkor több kérdés. Amióta ősz van azóta van kevesebb. Majd télen ha hideg lesz, és nem lesz kedve kimenni az embereknek, akkor megint egy kicsit több lesz.
2022. szept. 30. 15:34
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésekben és a válaszokban is mennyiségi és minőségi visszaesés látható. Régen sokkal több elgondolkodtató, jól kifejtett írományt láttam. Most a többség olyan leegyszerűsített sablonokat ír, mintha valami kellemetlen kötelességet akarna letudni egy alibiszöveggel, aminek nincs is valódi tartalma.
2022. szept. 30. 15:36
 10/17 anonim ***** válasza:
Érdekes itt tele van jól kereső tanult nőkkel állítólag az oldal , viszont fogalmazásokban és gondolat menetben nem látom azt a hatalmas intelektust .
2022. szept. 30. 16:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!