Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jobb lenne most elfolytani az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb lenne most elfolytani az egészet és letiltani?

Figyelt kérdés

Évek óta nincs barátom,most nemrég közel engedtem magamhoz valakit.

Mindig nagyon sokára válaszolt az üzenetekre,most pedig tegnap óta nem is válaszol,de szinte egész nap fent van,és a hívást sem vette fel.

Találkoztunk már,de akkor valamiért nem éreztem semmit,pár nappal később viszont elkezdett hiányozni.

Rajta kívül az évek alatt senkit sem engedtem magamhoz közel,csakis őt.

Nagyon rosszul esik,hogy ezt csinálja,hogy nem válaszol,és nem foglalkozik velem.

Ha letiltanam, biztos hiányozna egy ideig,de talán jobb lenne?!

Magam mentenem meg egy újabb csalódástol,de mindig mindenki azt hajtotta az életben,hogy mindenki megérdemel egy második esélyt..

Nos... donteskeptelen vagyok :/

2022. szept. 30. 00:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

“ tegnap óta nem is válaszol,de szinte egész nap fent van,és a hívást sem vette fel.”

Itt a vége. Ennyi volt.

Lépj tovább.

2022. szept. 30. 00:05
 2/12 anonim ***** válasza:
77%

Ő már döntött.

Elzárkózik. Vége. Nincs esély. Irány a következő. Az élet megy tovább.

2022. szept. 30. 00:06
 3/12 anonim ***** válasza:
34%
Miért nekünk kell eldönteni hogy mi a túrót akarsz?
2022. szept. 30. 01:03
 4/12 anonim ***** válasza:

én hasonlo képp vagyok most egy lánnyal, sajnos én is közel engedtem pedig nem kelett volna, ebbe is többet képzeltem sajnos a szeretet hiányom végett de rá kelett jönnöm h csak megint én vagyok a hülye

és igazábol nem is érzek semmi, még vonzalmat se iránta

sőt mostan ra már csak idegesít, nem is irok neki vissza kb van elég gondom

ő meg csak legyen el a kis buborékában

2022. szept. 30. 01:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek nem jár második esély, csak annak, akinek adni akarsz. De minek is adnal több esélyt? Nem fog megváltozni, nem fogod jobban érdekelni, pontosan ugyanennyire szrna a fejedre akkor is, mint most.
2022. szept. 30. 06:24
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajna nem keresi a társaságod. Fel kell szállni az élet nevű biciklire ás tovább tekerni. Néha megnyomhatod a pici csengőt a kormányon, de nem biztos,hogy meghallják. Tekerj csak tovább és ne sajnáljál, és bánjál semmit.
2022. szept. 30. 06:54
 7/12 Mathus ***** válasza:
90%

a kérdésre: minek letiltani? ha nem akarsz neki írni, ne írj. a profilképe mindig egy sorral lejjebb kerül, ahogyan másnak is írsz, így 5-6 üzenet múlva nem fogod látni.

az emberek elsöprő többsége unalmas. a másiktól várják, hogy amaz "felrázza", meg szórakoztassa. ha ezt az ajnározást nem kapják meg, ezt az erőfeszítést nem érzik, akkor már nem is érdekes a másik. az, hogy ők közben a lábukat lógázzák, az másodlagos.

egszóval megmenekültél attól, hogy egy unalmas emberrel legyél együtt, és neked kelljen körülugrálnod.

2022. szept. 30. 08:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak benend kelt dilemmát. Azt írod, hogy eddig is sokára válaszol az üzenetekre, most meg már nem is ír.

Ha találkoztatok, és nem éreztél semmit, később meg már hiányzott. Nem lehet, hogy nem ő hiányzott, hanem csak a kép, amit a fejedben elképzeltél róla?

Ha letiltod, akkor legalább nem várnál arra, hogy írjon.

Aki azt mondja, hogy mindenki megérdemel egy második esélyt, az általánosságba beszél. Nem erről a szituról. Mert ebbe mi érdemelne meg egy második esélyt? A nagy semmi???

2022. szept. 30. 10:24
 9/12 anonim ***** válasza:
40%

"Évek óta nincs barátom,most nemrég közel engedtem magamhoz valakit."

De minek? Azt írod nem is keres. Annyira vágysz társra, hogy szinte már kétségbeesetten próbálkozol. Hagyd ezt a hapsit. Olyannal foglalkozz, aki veled is.

2022. szept. 30. 10:28
 10/12 Mathus ***** válasza:
88%
#9: nem próbálkozik kétségbeesetten, ennek ellenkezőjét írta, banya.
2022. szept. 30. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!