Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozhatok nagy bajt ha elmondom őszintén a lány haverom/barátom irányába, hogy szerelmes vagyok belé, többet szeretnék?
5
Jaj hagyjuk már... Egy nő barátként semmit sem tud nyújtani egy férfinak, kizárólag a dugás jelent nektek valamit?
Amúgy kérdező, egyetértek az előttem szólókkal. Szerintem lassan próbálj közeledni hozzá. Kicsit romantikusabb közös program, esti iszogatás stb.
6.
Ha bele van zúgva - márpedig a kérdés alapján igen - akkor onnantól ez nem barátság, mert a részéről ez csak álca.
A "zsáj csak a szeksz" őrjöngésed pedig értelmetlen.
7
Elég furcsán értelmezed az őrjöngés fogalmát. :D
Nem értem egyébként, hogy miért a nő hibája, ha történetesen nem viszonozza a vonzalmat, és miért vitatod el, hogy a csaj tényleg tekintheti barátjának, és nemcsak "kamuzza" az egészet. Inkább te hisztikézel itt, ha nem haragszol...
9.
...ki mondta, hogy a hibája? Ez hol hangzik el? Csak te látod bele (nem véletlenül...?)
Egyedül annyi, hogy a kérdező tisztázza a dolgot, egyszer-s-mindenkorra. Onnantól pedig lehet továbblépnie mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!