Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mit jelent ( elsősorban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent ( elsősorban pasik)?

Figyelt kérdés
Ha nem írsz rá egy nőre az miért van? Ha én írok neki, akkor azonnal válaszol. Viszont nem kezdeményez és lényegében egy szavakban válaszol. Nem túl beszédes. Viszont nem nagyon lóg a telefonon, nem elérhető pl messengeren csak 5 óránként. Ez még lehet pozitív előjel is?
2022. szept. 26. 14:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Nyilván nem érdekled. Mit nem lehet ezen érteni? Ha érdekelnéd, írna magától is és hamar válaszolna, kérdezgetne, érdeklődne.
2022. szept. 26. 14:29
 2/12 A kérdező kommentje:
Igazad lehet. Ez nekem is megfordult a fejemben. De írtam neki, ha mégsem akarna velem randizni, vagy idegesítő vagyok, akkor nyugodtan szóljon, és én nem húzom tovább az idejét. Ilyenkor meg az a válasz, hogy nagyon szeretne találkozni, érdeklem, stb. Nem tudom hova tenni
2022. szept. 26. 14:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nála hogy van, azt nem tudom. De nálam ez annak lenne a jele, hogy nem akarok semmit a nőtől. Bár igaz, akkor talán fent sem lenne nekem. Esetleg taktikai okok miatt viselkednek így, ha látnám azt, hogy a nő arra bukik, hogy egy pasiért küzdeni kell.
2022. szept. 26. 14:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért írja ezt, mert nem akar megbántani. Vagy jó leszel talonban tartva, ha épp nem akad jobb.
2022. szept. 26. 14:32
 5/12 Mathus ***** válasza:
a kérdésre: valszeg több usere van a messengeren, és mindenkinek azt adja meg, ami polcra azt az embert teszi. olyan vagy, mint nálam a gyümölcs. jó leszel cefrébe.
2022. szept. 26. 14:38
 6/12 A kérdező kommentje:
Bármelyik is legyen, nagyon nem szimpatikus ez a hozzáállás. Miért nem lehetnek az emberek egyenesek? :D
2022. szept. 26. 14:45
 7/12 A kérdező kommentje:
Ja igen, meg azt szokta , hogy ha nem tudok azonnal visszaírni, akkor addig ír amíg nem válaszolok. Utána meg egy szavas válaszok. Mintha játszana, tényleg egy kicsit furcsa.
2022. szept. 26. 14:46
 8/12 anonim ***** válasza:
85%
Az ilyenek élvezik, hogy úgy játszanak veled, mint egy bábuval. Ne legyél erre vevő, hagyd őt a francba.
2022. szept. 26. 15:29
 9/12 anonim ***** válasza:
79%
mert nem érdekled.
2022. szept. 26. 16:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Döntsd el, hogy majd ha elhív randira, és ott is, és minden platformon úgy érdeklődik irántad, ahogy az neked jól esik, akkor te is viszonozd, egyébként meg ne keresd, és könyveld el, hogy ő nem tette bele az energiát.
2022. szept. 26. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!