Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 10+ éves házasságban mit lehet tenni ha a feleség gyakrabban igényli a szexet, de a férj már unja vele és el lenne heti 1-el vagy kevesebbel is?
7-es. 10-es értette miről beszélek. 17 év tapasztalata van mögöttem, kb. 1500 rossz házassággal. Hagy tudjam már mi is a burkolt valóság.
Te ismersz 3 embert akinek bejött, én meg 1300 kapcsolatot akiknek nem. Kicsit reprezentatívabb mint a tiéd. A gyk-t azért szeretem, mert itt nem kell feszengeni, meg hazudozni. A valóságban nem adnám az arcomat ehhez a kijelentésemhez, mert szétszednének. Elég sok emberrel tartom a kapcsolatot, akik haláli pontossággal tájékoztatnak hogyan élik meg a válás utáni időszakot vagy éveiket.
A legtöbbjüknek akik újra házasodtak, pár év múlva ugyancsak rossz döntésnek minősült a házasságuk. Itt azért rengeteg pszichés aspektust kell észrevenni és figyelembe venni. Egy elvált nő pl. a válás utáni mélypont után a legsebezhetőbb, szeretetre éhes. Ilyenkor a legsebezhetőbbek, amit sajnos ők sem vesznek észre. A válás után mindenki szabadnak és megint fiatalnak érzi magát, úgy gondolják hogy ott folytathatják, ahol pl. 20 évesen abbahagyták. Ez nem így van. Egy kialakult élettel, gyerekekkel, időbeosztással egy válás utáni nehézségekkel már nem lehet elvárni egy tini szintű kapcsolatot. Szorzó tényező még, sőt(!), egy komoly tényező a lelki sérülés(ek), a tüskék. Sokan ilyenkor esnek át a ló másik oldalára.
Úgy érzik hogy boldogok, mert azok akarnak lenni, és ezt a látszatot is akarják kifelé mutatni. Mondhatják hogy azok, de ez így csak egy szerep. Hogy a boldogság érzése csak egy erőltetett szerep vagy egy őszinte érzés, az teljesen két különböző dolog.
Persze, vannak természetesen olyanok is, akik ráakadtak a másik felükre, de ez nagyon-nagyon ritka! A tapasztalatom az, hogy válás után be akarják az emberek pótolni egyből azt, ami kimaradt az életükben. az is tapasztalatom, hogy a válások döntő része szexuális okból van. Vagy a szexuális okokra visszavezethető egyéb negatív párkapcsolati problémákra. Volt olyan férj, aki nyíltam megmondta nekem, hogy szenved a szexmentes házasságában, de pont ő az aki nem akarja a szexet. Egyszerűen nem kívánta, sőt taszította a felesége szexuálisan. Egyébként meg az élet más területein remek társak voltak. Egy válás után gondolhatod mi motiválta!
Igazad van kérdező, szinte az összes kérdés alatt egó harcok vannak. Főleg a 87%-os érez magában valami eszméletlen megkérdőjelezhetetlent, aztán bosszúból mindenkit lepontoz, aki nem ért vele egyet. Elég gyakran látni őt így reagálni.
Szóval boccsi az OFF-ért, de gyanítom hogy már te is ellenszenves vagy neki, hogy nem követed a szülei példáját, mert a válás mindenre megoldás. Mivel leírtad hogy nem akarsz válni, így már feketelistás vagy nála.
A kérdéshez vissza kanyarodva! Én általában fordítva hallom a dolgokat, a férjek szenvednek a kevés vagy a nem létező szextől. Te miért nem akarsz szexelni a feleségeddel?
Na és az az 1300 ember milyen? Külsőre meg anyagi helyzetre, személyiségre? Aki ezek közül fel tud mutatni valamit, annak válás után sem lesz gondja az ismerkedéssel. És nyilván nem 3 elvált embert ismerek csak, nem barlanglakó vagyok🤣
Ha én lennék a nő, elválnék.
Ennyi. Nem tekinted nőnek őt, és ez ő is érzi, ha van egy kicsi esze, gyorsan beadja a válókeresetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!