Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő miért kérdezi meg tőlem hogy van- e barátnőm? Miért akarja tudni?
Figyelt kérdés
2022. szept. 24. 17:48
1/28 anonim válasza:
tőlem egy pasi kérdezte meg...
később kiderült bejövök neki.
3/28 anonim válasza:
2
márt rögtön a baaszás, mi?
nem, nekünk nőknek nem ez az első, és ilyen kérdést nem azért tenne fel senki.
4/28 A kérdező kommentje:
,,van barátnőd"?
Igy kerdezte.
25F
2022. szept. 24. 17:57
6/28 anonim válasza:
Elkezdtél vele ismerkedni és akkor vagy milyen szituációba kérdezte? Csak úgy?
Jártam úgy, hogy ismerkedéskor kiderült párja van, abba is hagytam.
Ha ismerkedés közben akkor biztos érdekelte, hogy társat keresel vagy csak úgy unalomból beszélgetsz vele.
7/28 anonim válasza:
Bejössz neki, vagy beszédtŕmának dobta fel.
8/28 A kérdező kommentje:
Van neki párja meg gyereke. Idősebb nálam.
2022. szept. 24. 18:50
9/28 anonim válasza:
Megkérdezhetted volna tőle, hogy miért kérdezi. Mi itt nem tudjuk, nem látunk a fejébe miért kérdezhette. Ha legközelebb ilyen van kérdezd meg ott helybe.
10/28 A kérdező kommentje:
Azokat kerdeztem akik voltak ilyen cipőbe.
2022. szept. 24. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!