Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, fiatal férfiak! Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, fiatal férfiak! Nektek bejönnék? (Többi lenn.)

Figyelt kérdés

23/L

Van múltam. Voltam házas, a kezeim hegesek, mert sokszor küszködtem depresszióval (már nem csinálom). De 2-szer próbáltam öngyilkos lenni (utoljára másfél éve, így hagytam ott a volt férjemet). Bár azokat a fiúkat, akik a közelmúltban próbálták velem ismerkedni, látszólag ez nem zavarta.

Külsőm:

68kg/164 cm, körte alkat. Átlagosak a melleim, a derekam keskeny, a csípőm széles, tehát van egy kis pocakom, és jó nagy (nem feszes) fenekem.

A hajam vékony szálú, inkább egyenes, barna, válltól kicsit lejjebb ér. Az első tincs és hátulról egy kicsit rejtettebb tincs rózsaszín. A 2 fő fülbevalómon kívül van még 6 fülpiercingem.

Többnyire rock zenét hallgatok, öltözködés terén is inkább a fekete de egyszerű ruhákat preferálom (ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem hordok színeset).

Az arcom sokak szerint szép, valakinek átlagos, nekem nem tetszik. Nem tartom csúnyának, de szépnek sem magamat. A szemeim kékek. Kifesteni csak a szempillámat és a szemöldökömet szoktam.

Én kicsit metalhead-nek vallom magam, de mivel nem vagyok az a túl extrém, a legtöbben nem mondanák meg rólam, és meglepődnek, ha "lányos" zenék helyett inkább AWS-t vagy BMTH-t hallgatok.

Nem ismerkedni akarok így látatlanban, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. Leírás alapján mit gondoltok egy ilyen lányról?

Ne kíméljetek.

2022. szept. 18. 00:31
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem vagy lancdohany9s adnék egy esélyt neked
2022. szept. 18. 06:36
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem. És nem a külsőd miatt hanem mert érzelmileg ès lelkileg instabil vagy. Láthatóan még önmagad sem találtad meg. Problémás vagy és nem tudod megoldani. 23 évesen házas voltál... Köszi nem.
2022. szept. 18. 06:39
 13/29 anonim ***** válasza:
91%
Ha szakemberi segítséggel helyre raktad a depressziótad, ill. az önvagdosást, akkor nem lenne gond.
2022. szept. 18. 07:30
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Több olyan dolgot irtál ami aggódomra adhat okot, de igazából mindenkinek van múltja. Mindenki tett olyat amire nem feltétlenül bűszke. Nem mondom, hogy nem írtàl olyat ami nem zavaró, de egyik sem elfogadhatatlan. Fontos viszont, hogyha nem vagy benne biztos, hogy lelkileg stabil vagy akkor ne ismerkedj, mert újra előkerülhetnek a régi dolgok.
2022. szept. 18. 08:08
 15/29 anonim ***** válasza:
41%
Igazából azt leszámítva, hogy az első bekezdés alapján zűrös lehetsz én nem látok kizáró okot, hogy külsőre ne jönnél be. Egyedül talán a löttyedt fenék az ami nem jön be a leírásból, szóval nem tudom. Ha valami megfogna benned, akkor a rossz megérzéseim ellenére valószínűleg bejönnél.
2022. szept. 18. 08:45
 16/29 anonim ***** válasza:
23%
Egy BMTH koncertre amúgy simán elmennék veled 😁
2022. szept. 18. 08:47
 17/29 anonim ***** válasza:
11%
Na igen arra a fenékre én is kíváncsi lennék.
2022. szept. 18. 09:28
 18/29 anonim ***** válasza:
28%
Ha elfogadsz egy tapasztalatból mondott jó tanácsot, leginkább soha ne számolj be a pasiknak az öngyilkossági kiserletrol.
2022. szept. 18. 09:33
 19/29 anonim ***** válasza:
18. látszik... (de ezért nem zavarok el senkit)
2022. szept. 18. 09:36
 20/29 anonim ***** válasza:
"kezeim hegesek"
2022. szept. 18. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!