Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kell tennem ha nekem csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tennem ha nekem csak barát neki több de hiányzik?N

Figyelt kérdés
Szóval a sztori az, hogy az egyik férfi barátomnak bejövök, de sajnos nem lenne működőképes, így nekem csak barát. 1 éve nem beszélünk emiatt, de borzasztóan hiányzik. Azt nem tudom neki hiányzom-e, de mivel nem akarok tőle többet, jobb lenne ha békén hagynám?
2022. szept. 17. 16:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
nekem úgy tűnik, már megírták a választ. olvass vissza.
2022. szept. 17. 16:51
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél ennyire önző. Hagyd békén és keress más barátokat.
2022. szept. 17. 17:08
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Voltam ilyen helyzetben, én őrülten szerelmes voltam, komoly kapcsolatot szerettem volna, a nő barátságot. Miután ezt tisztáztuk soha többet nem beszéltünk egymással,részemről lezártam ezt a témát. Túl szenvedélyesen éreztem ahhoz hogy el tudjam viselni azt hogy csak barátok legyünk. Nem akartam tudni arról hogy kivel jön össze a továbbiakban ezért teljesen kizártam őt az életemből. A mai napig eszembe jut néha pedig nagyon sok idő telt el azóta.
2022. szept. 17. 17:39
 14/20 anonim ***** válasza:
46%
#7 nekem is pont ez jutott eszembe.
2022. szept. 17. 17:59
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Szóval udvari bolondot vagy kutyust akarsz tartani magad mellett. Ő többet érez irántad, te nem érzel többet iránta, de azért egósimogatónak meg lelki szemetesnek jó lenne a csávó. Most gondolj bele, neked milyen érzés lenne, ha te szeretnél valakit, de ő nem szeretne téged, és neked végig kellene hallgatnod pl. azt, hogy ő éppen kivel randizik vagy szexel, mert erről mesélne neked. Ha engem egy nő elutasít, de felajánlja, hogy "barátok még lehetünk", azonnal ignorálni kezdem őt, a neten tiltom. Korábban volt, akitől ezt elfogadtam, de abból állt a "barátságunk", hogy le se szarta a fejem. Meguntam az ilyesmit, és rájöttem, hogy ha a másik nem akar tőlem semmi komolyabbat, akkor az a legjobb megoldás, ha kizárom őt az életemből, még ha időnként arra is gondolok, hogy mi lett volna, ha...
2022. szept. 17. 20:02
 16/20 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy jártam, mint a 13-as. Sokáig nem mondott semmi egyértelműt, valamikor úgy tűnt, hogy akar valamit, aztán amikor legutóbb szóba hoztam, hogy találkozzunk, akkor nagyon ellene volt. Itt lett vége a történetnek a részemről. Ő persze szerette volna, ha felhívom, érdeklődök iránta, de semmi mást. Nem kerestem azóta, pedig megőrülük érte.

Ha ő keresne, akkor valószínúleg azonnal megkérdezném, hogy mit akar tőlem. Ha csak barátságot, akkor pillanatokon belül elköszönnék tőle.

2022. szept. 17. 20:59
 17/20 anonim ***** válasza:
#16: Sajnos ismerős helyzet, egyébként tapasztalatom szerint a te sztoridban szereplő illetőhöz hasonló emberek soha nem fognak őszintén beszélni, mert gyávák vállalni a véleményüket és a következményeket, vagy rád támadnak, és próbálják úgy beállítani a dolgot, mintha ők nem tettek volna semmit, és kizárólag te lennél (vagy lehetnél) a hibás, mert "félreértettél" valamit. Az ilyen embereknek csak az kell, hogy velük foglalkozzanak, hízelegjenek nekik, élvezik, ha magukra tudják irányítani mások figyelmét, de csak játszanak a másik emberrel. Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor mindenhonnan tiltod és törlöd őt, és elkezdesz másokkal ismerkedni. A kiszemelted soha nem fog úgy nézni rád, ahogyan te rá, ki kell őt iktatnod az életedből, bármilyen nehéz is, mert úgy kicsit könnyebb elfelejteni.
2022. szept. 17. 21:08
 18/20 anonim ***** válasza:

#17!

"Itt lett vége a történetnek a részemről."

Ez nálam azt jelenti, hogy már nem érdekel. Abban a pillanatban már tudtam mások felé nyitni. Nem kell törölnöm és tiltanom.

2022. szept. 17. 21:57
 19/20 anonim ***** válasza:

#18: "Nem kerestem azóta, pedig megőrülük érte.

Ha ő keresne, akkor valószínúleg azonnal megkérdezném, hogy mit akar tőlem." Idézet tőled. Nem kötekedésből írom, csak ebből úgy tűnik számomra, hogy még nem vagy túl rajta. De részemről mindegy, ez a te magánéleted.

2022. szept. 17. 22:10
 20/20 anonim ***** válasza:

#19!

Rosszul értetted. Ha nem akar semmit, akkor nincs miről beszélnünk.

De nyugi, nem várom a hívását és nem is fog hívni.

2022. szept. 17. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!