Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni,már nem tudok aludni, az életem minőséget rontja a helyzet? Hogyan felejtsem el?
Sajnos előfordulhat olyan MEGALÁZÓ(!) helyzet, hogy egyfajta pótlékot láthat benned: szeretőnek jó lennél neki....
Erre különösen vigyázz, ilyesmi ne forduljon elő!!! (Én is egy ilyen helyzetből próbálok kihátrálni. Sikerült majdnem belegabalyodnom egy extrabonyolult "háló"-ba és nem győzök ébredezni.)
Sajnos elkerülhetetlen volt az illetővel a találkozásom, mert krízis időszak volt az életemben és rendkívüli szükségem lett egy szakértőre. Addig volt csak mellettem "szorosabban", amíg azt érezte, hogy sokkos állapotban sínylődöm.
Az még talán a valamivel szerencsésebbik eset, amikor "csak" érzelmileg érint meg a dolog. Testi Valóság NE LEGYEN BELŐLE!!!
Szóval vigyázz! Az ördög nem alszik!
Esetleg ha megoldható lenne, váltsál munkahelyet. Tudom, hogy kimerítő ez az érzés, átéltem nem egyszer. (Sőt, mostanában nálam erősen próbálkoznak többen is - már nagyon fárasztó.)
Ha egyszerre tudsz "ártatlan kislány" lenni és Önálló, Határozott Nő - világos célkitűzésekkel - szabályszerűen megőrülnek majd érted. Én legalábbis ezt tapasztaltam meg középkorúként.
Nagyon szívesen! :):):)
13-as válaszoló voltam.
Hány ilyen plátói szerelmem volt...
Már semmit nem jelentenek nekem.
Az a durva, amikor 10-20 éves kapcsolatok mennek tönkre, azokból tényleg nehéz felállni. Vagy szinte lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!