Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobjam ki ugye?

Figyelt kérdés

Ismerkedunk/ egyutt vagyunk. Tudni kell, hogy o nem reg lepett ki egy 2,5 eves kapcsolatabol.

Nem is reszletezem. Kb 3 hete bejelentkezett a telefonombol a facebookjaba. Viszont nem lepett ki. Azt most hozzateszem, hogy egyik baratjaval se olvastam el az uzenetet, egyedul a volt baratnoje idegesit. Minden egyes kepet amit kitesz 10 percen belul megnezi, sot 1 hete valamilyen idiota indokkal ra is irt, bar nem beszeltek utana. Egyszeruen nem bizom benne es ugy erzem egy potlek vagyok neki, hogy tuljusson az exen. Mit gondoltok? (Azon kivul, hogy szar vagyok hogy nem lepek ki 😅) into jelek?

2022. szept. 16. 14:31
 1/4 A kérdező kommentje:
O szakitott az exevel.
2022. szept. 16. 14:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Az sosem jó ha valaki rögtön másra vált, nincs idő feldolgozásra, így ilyenkor mindig egy "búfelejtő" a másik, gondolatai közben az exe körül jár még egy ideig, te meg azt szeretnéd hogy magad miatt legyen veled, de ilyenkor sosem magad miatt van veled. Azért kezd majd el szeretni mert ennek ellenére vele maradsz.
2022. szept. 16. 14:46
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

És ha egy pótlék vagy akkkr mi van? :D nem élvezed a szexet? 😅

Írj rám és elmondom az élet titkát 🥲

2022. szept. 16. 16:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Kuka.
2022. szept. 17. 03:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!