Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy pasi ebből fogja tudni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi ebből fogja tudni hogy rhadtul megbántott?

Figyelt kérdés

Ha olyanokat mondok neki, hogy bromira gáz ahogy viselkedett velem, ahogy viszonyult hozzam. Hirtelen felindulásból ez jött ki hirtelen, mindezzel valójában azt akartam mondani ami a főcímben van. Nem is tudtam vele beszélni, elviharzott. Lehet én voltam a segg és azt kellett volna mondanom nem pedig ezt?

Azóta nem keres. Ennek 3 hete.

2022. szept. 14. 14:10
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Mondtam azt is, hogy nem méltányolta az erőfeszítésemet.
2022. szept. 14. 14:13
 2/16 A kérdező kommentje:
Vagy most ha ezek után nem kér bocsánatot, akkor szimplán nem is érdeklem?
2022. szept. 14. 14:14
 3/16 anonim ***** válasza:
94%

Ha rohadtul megbántott, mert nagyon gázul viselkedett, akkor örülj neki, hogy 3 hete nem keres.

Ha fontos lennél neki, nem viselkedik így veled vagy ha mégis megbánt, mindent megtett volna, hogy megbocsáss neki.

Ő eltűnt 3 hete. A legjobb, ami történhetett veled.

2022. szept. 14. 14:15
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Tudja ő, csak leszarja.
2022. szept. 14. 14:15
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
rohadtul nem érdekli, hogy megbántott
2022. szept. 14. 14:27
 6/16 A kérdező kommentje:
Temperamentumos, előbb cselekszik mint gondolkodik...
2022. szept. 14. 14:28
 7/16 A kérdező kommentje:
Jó, de leírnátok, hogy miért következtettek erre 100%-osan? Érdekelne a gondolatmenetetek is, nem csak a végeredmény.
2022. szept. 14. 14:29
 8/16 anonim ***** válasza:
91%
Lett volna már ideje 3 hét alatt átgondolni. Attól még, hogy mentegeted magadban, paraszt volt veled és láthatóan egyáltalán nem is érdekli.
2022. szept. 14. 14:29
 9/16 A kérdező kommentje:
Tudom csak ő alapból olyan, hogy úgy bánt meg másokat a temperamentumosságával, hogy észre sem veszi. És ettől tartok, hogy mi van ha itt is ez a helyzet. Én meg erre jól beolvastam neki, arra meg ő sértődött be. Ki tudja, lehet azt hiszi, hogy itt egyedül csak őt bántották meg.
2022. szept. 14. 14:34
 10/16 anonim ***** válasza:
93%
Nem 3 óra telt el, nem 3 nap, hanem 3 HÉT. Ennyit senki nem vár, ha érdekli a másik. Az ő részéről ez már 3 hete le van zárva, te le vagy szarva, ő meg már a következő nővel foglalkozik. Ne legyél már ennyire naiv.
2022. szept. 14. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!